mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mahmutlar’a Yeni Bir Rekreasyon Alanına Kavuşuyor

Gündem 01.09.2022 - 13:16, Güncelleme: 01.09.2022 - 13:16
 

Mahmutlar’a Yeni Bir Rekreasyon Alanına Kavuşuyor

Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Mahallesi için tasarladığı bir proje daha hayata geçiriliyor. D-400 Karayolu’ndan Barbaros Caddesi ile Mahmutlar İlkokulu arasındaki Yar Deresi kenarında yeni rekreasyon alanı oluşturmak için dere ıslah çalışmasına başlandı.

D-400 İLE MAHMUTLAR İLKÖĞRETİM OKULU ARASINDA ÇALIŞMA YAPILACAK Mahmutlar Mahallesi Yar Deresi çevresinde toplamda 14926 m2 lik dere kenarı düzenlenerek halkın kullanımına açılacak. Bu proje ile dere kenarından yukarıya doğru yürüyüş yolu imkanı da sağlanmış olacak. KAFETERYA, SOSYAL VE SPORTİF ALANLAR OLUŞTURULACAK Projede 105 m2 kafeterya, fitness aletleri, tırmanma grupları, salıncak, zıp zıp, tahterevalli, parkur serisi gibi içerikler barındıran mekanlar yer alıyor. 3 adet masa tenisi, basketbol sahası, tenis kortu, pergolalı oturma alanları, dinlenme bankları ve geniş kaldırımlarla sahilden kuzeye yürüyüş alanları oluşturulacak. BAŞKAN YÜCEL, “VATANDAŞLARIMIZIN HOŞ VAKİT GEÇEREBİLECEKLERİ YENİ ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ” D-400 Karayolu’ndan Barbaros Caddesi’ne uzanan Yar Deresi kenarında yeni rekreasyon alanını hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Yücel, dere ıslah çalışmalarının başladığını söyledi. “Proje Mahmutlar İlköğretim Okulu ile D-400 Karayolu arasında yer alan Yarderesi’nde olacak. Şu an D 400 kısmından çalışma başlamış bulunuyor. Yarderesi projesi bölgeye ayrı bir cazibe katacak. Sahilden merkeze uzanan derenin ıslahı ve çevresindeki sanat yapıları ile dere çok güzel bir hal alacak. Bu proje tamamlandığında Mahmutların çehresi değişecek. Mahmutlarımıza vatandaşlarımızın hoş vakit geçirebilecekleri yeni alanlar oluşturacağız.” dedi.
Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Mahallesi için tasarladığı bir proje daha hayata geçiriliyor. D-400 Karayolu’ndan Barbaros Caddesi ile Mahmutlar İlkokulu arasındaki Yar Deresi kenarında yeni rekreasyon alanı oluşturmak için dere ıslah çalışmasına başlandı.

D-400 İLE MAHMUTLAR İLKÖĞRETİM OKULU ARASINDA ÇALIŞMA YAPILACAK

Mahmutlar Mahallesi Yar Deresi çevresinde toplamda 14926 m2 lik dere kenarı düzenlenerek halkın kullanımına açılacak. Bu proje ile dere kenarından yukarıya doğru yürüyüş yolu imkanı da sağlanmış olacak.

KAFETERYA, SOSYAL VE SPORTİF ALANLAR OLUŞTURULACAK

Projede 105 m2 kafeterya, fitness aletleri, tırmanma grupları, salıncak, zıp zıp, tahterevalli, parkur serisi gibi içerikler barındıran mekanlar yer alıyor. 3 adet masa tenisi, basketbol sahası, tenis kortu, pergolalı oturma alanları, dinlenme bankları ve geniş kaldırımlarla sahilden kuzeye yürüyüş alanları oluşturulacak.

BAŞKAN YÜCEL, “VATANDAŞLARIMIZIN HOŞ VAKİT GEÇEREBİLECEKLERİ YENİ ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ”

D-400 Karayolu’ndan Barbaros Caddesi’ne uzanan Yar Deresi kenarında yeni rekreasyon alanını hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Yücel, dere ıslah çalışmalarının başladığını söyledi. “Proje Mahmutlar İlköğretim Okulu ile D-400 Karayolu arasında yer alan Yarderesi’nde olacak. Şu an D 400 kısmından çalışma başlamış bulunuyor. Yarderesi projesi bölgeye ayrı bir cazibe katacak. Sahilden merkeze uzanan derenin ıslahı ve çevresindeki sanat yapıları ile dere çok güzel bir hal alacak. Bu proje tamamlandığında Mahmutların çehresi değişecek. Mahmutlarımıza vatandaşlarımızın hoş vakit geçirebilecekleri yeni alanlar oluşturacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop