mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Gündem 14.09.2022 - 10:15, Güncelleme: 14.09.2022 - 10:15
 

Alanya Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Alanya merkez, doğu ve batı mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri, asfalt serim çalışmalarına Oba ve Okurcalar mahallelerinde devam ediyor. OBA VE OKURCALAR’DA ASFALT ÇALIŞMASI Oba Mahallesi’nin Çarşamba Caddesine bağlanan ara sokaklarda sürdürülen asfalt çalışması, mahallenin diğer cadde ve sokaklarında devam edecek.  Batı mahallelerinde ise Avsallar’dan sonra Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları devam ediyor. OBA MUHTARI GÜRKAN’DAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR Oba Mahallesi Muhtarı Şeref Gürkan, "Hızla gelişen mahallemizde belediyemizin hizmet ve yatırımları aralıksız olarak sürüyor. Şu an Çarşamba Caddesine bağlanan ara yollarda asfaltlama çalışması yapılıyor. Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e mahalle halkım ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Alanya merkez, doğu ve batı mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri, asfalt serim çalışmalarına Oba ve Okurcalar mahallelerinde devam ediyor.

OBA VE OKURCALAR’DA ASFALT ÇALIŞMASI

Oba Mahallesi’nin Çarşamba Caddesine bağlanan ara sokaklarda sürdürülen asfalt çalışması, mahallenin diğer cadde ve sokaklarında devam edecek.  Batı mahallelerinde ise Avsallar’dan sonra Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları devam ediyor.

OBA MUHTARI GÜRKAN’DAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Oba Mahallesi Muhtarı Şeref Gürkan, "Hızla gelişen mahallemizde belediyemizin hizmet ve yatırımları aralıksız olarak sürüyor. Şu an Çarşamba Caddesine bağlanan ara yollarda asfaltlama çalışması yapılıyor. Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e mahalle halkım ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop