mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALTSO Başkan Adayı Erdem'e Destek Sokağa Taştı

Gündem 02.11.2022 - 09:45, Güncelleme: 02.11.2022 - 09:45
 

ALTSO Başkan Adayı Erdem'e Destek Sokağa Taştı

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'in seçim ofisinde adeta izdiham yaşandı. Ofise sığmayan vatandaşlar sokağı doldurdu.

5 Kasım'daki Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  seçimine sayılı günler kala başkan adayı Eray Erdem'in seçim ofisinde deyim yerindeyse izdiham yaşanıyor. Erdem'e destek olmak isteyen vatandaşlar seçim ofisine sığmadı. Seçim ofisi dolup taşarken kalabalık nedeniyle cadde bir süre kapandı.  "GURUR VERİCİ"  Seçim ofisinde yaşanan izdiham ile ilgili açıklama yapan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Uzun zamandır emek verdik, çalıştık. Hiçbir beklentisi olmayan sadece Alanya'ya hizmeti hedefleyen ekibimiz ile birlikte yoğun mesai harcadık. Bu emeğin karşılığında bu kadar güven oluşturduğumuzu görmek gerçekten gurur verici. Hayatımın unutamayacağım anlarını yaşıyorum. İnsanların bana olan güveni her şeyin önünde geliyor. Umuyorum ki 5 Kasım'da seçimi kazanarak güvenmekte ne kadar haklı olduklarını seçim ofisimize gelerek destek olan ziyaretçilerimize gösterme fırsatı yakalarız. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.
ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem'in seçim ofisinde adeta izdiham yaşandı. Ofise sığmayan vatandaşlar sokağı doldurdu.

5 Kasım'daki Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  seçimine sayılı günler kala başkan adayı Eray Erdem'in seçim ofisinde deyim yerindeyse izdiham yaşanıyor. Erdem'e destek olmak isteyen vatandaşlar seçim ofisine sığmadı. Seçim ofisi dolup taşarken kalabalık nedeniyle cadde bir süre kapandı. 
"GURUR VERİCİ" 
Seçim ofisinde yaşanan izdiham ile ilgili açıklama yapan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Uzun zamandır emek verdik, çalıştık. Hiçbir beklentisi olmayan sadece Alanya'ya hizmeti hedefleyen ekibimiz ile birlikte yoğun mesai harcadık. Bu emeğin karşılığında bu kadar güven oluşturduğumuzu görmek gerçekten gurur verici. Hayatımın unutamayacağım anlarını yaşıyorum. İnsanların bana olan güveni her şeyin önünde geliyor. Umuyorum ki 5 Kasım'da seçimi kazanarak güvenmekte ne kadar haklı olduklarını seçim ofisimize gelerek destek olan ziyaretçilerimize gösterme fırsatı yakalarız. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop