mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gebe Okulu’na Anne Adaylarından Yoğun İlgi!

Sağlık 09.11.2022 - 16:46, Güncelleme: 09.11.2022 - 16:46
 

Gebe Okulu’na Anne Adaylarından Yoğun İlgi!

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren “Gebe Okulu 2022 Ekim ayı” sınıfına katılan anne adaylarına düzenlenen törenle mezuniyet belgeleri verildi.

Gebe Okulu programı ile 2022 Yılı 10. dönem mezunu anne adaylarına;  idari birim amirleri,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Rahşan Eyüp Doğan, Gebe Okulu Sorumlu Ebesi Ayşe Başar tarafından katılım belgeleri verildi. Gebe okulunda verilen sağlık hizmeti hakkında bilgi veren Op. Dr. Doğan:”  Gebe Okulumuza 21 haftayı tamamlamış özellikle ilk kez anne olacak bütün gebelerimiz bekliyoruz. Ücretsiz olarak verilen eğitimlerimizde anne adaylarımızı; gebelikte sağlık, beslenme, egzersiz(plates, yoga) normal doğum, sezaryen ve ağrısız doğum,  doğum ağrılarıyla baş etme yöntemleri, endorfin masajı, perine masajı, lohusalık bakımı ve aile planlaması gibi konularında bilgilendiriyoruz. Ayrıca Anne sütü, emzirme teknikleri, yeni doğanın bakımı, banyosu hakkında verdiğimiz eğitimlerle anne adaylarımızın bilgi ve beceri kazanmasını sağlıyoruz. 4 oturum ve 8 dersi başarı ile tamamlayan gebelerimizi katılım belgeleri ile okulumuzdan mezun ediyoruz “dedi.     Gebe Okulu Eğitici Eğitmeni Akdoğan ise “sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı bebek, sağlıklı aile ve toplum için eğitimlerimiz aralıksız devam edecektir” diye konuştu.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren “Gebe Okulu 2022 Ekim ayı” sınıfına katılan anne adaylarına düzenlenen törenle mezuniyet belgeleri verildi.

Gebe Okulu programı ile 2022 Yılı 10. dönem mezunu anne adaylarına;  idari birim amirleri,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Rahşan Eyüp Doğan, Gebe Okulu Sorumlu Ebesi Ayşe Başar tarafından katılım belgeleri verildi. Gebe okulunda verilen sağlık hizmeti hakkında bilgi veren Op. Dr. Doğan:”  Gebe Okulumuza 21 haftayı tamamlamış özellikle ilk kez anne olacak bütün gebelerimiz bekliyoruz. Ücretsiz olarak verilen eğitimlerimizde anne adaylarımızı; gebelikte sağlık, beslenme, egzersiz(plates, yoga) normal doğum, sezaryen ve ağrısız doğum,  doğum ağrılarıyla baş etme yöntemleri, endorfin masajı, perine masajı, lohusalık bakımı ve aile planlaması gibi konularında bilgilendiriyoruz. Ayrıca Anne sütü, emzirme teknikleri, yeni doğanın bakımı, banyosu hakkında verdiğimiz eğitimlerle anne adaylarımızın bilgi ve beceri kazanmasını sağlıyoruz. 4 oturum ve 8 dersi başarı ile tamamlayan gebelerimizi katılım belgeleri ile okulumuzdan mezun ediyoruz “dedi.    
Gebe Okulu Eğitici Eğitmeni Akdoğan ise “sağlıklı gebelik, sağlıklı doğum, sağlıklı bebek, sağlıklı aile ve toplum için eğitimlerimiz aralıksız devam edecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop