mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Zagreb ve Girit’ten Öğrencileri Ağırladılar

Gündem 22.11.2022 - 10:07, Güncelleme: 22.11.2022 - 10:07
 

Alanya’da Zagreb ve Girit’ten Öğrencileri Ağırladılar

Alanya Eczacı Güzin Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Doğada Spor -Gelecekte Sağlık’ adlı Erasmus+ Projesi kapsamında Hırvatistan’ın Zagreb şehri ve Yunanistan’ın Girit adasından öğretmen ve öğrencileri ağırladı.

Alanya Eczacı Güzin Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Letonya  koordinatörlüğünde gerçekleştirdiği Sport in Nature-Health and Wealth for Future (Doğada Spor -Gelecekte Sağlık) adlı KA210 Küçük Ölçekli Okullar Arası İşbirliği Erasmus+ Projesi’nin son hareketliliği 24-29 Ekim tarihleri arasında Alanya’da düzenlendi. Hareketliliğe ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra Hırvatistan’ın Zagreb şehrinden 3 öğretmen, 5 öğrenci ve Yunanistan’ın Girit adasından 2 öğretmen, 4 öğrenci katıldı. Okulda düzenlenen tanışma ve spor etkinlikleri ve sertifika programının yanı sıra misafir öğrenci ve öğretmenler, konusu spor olan proje etkinlikleri dahilinde Sapadere Kanyonu’nda trekking, plaj voleybolu, şehir ve kale yürüyüşü, duvar tırmanışı, curling, masa tenisi, dart, halk oyunları, Side, Manavgat Şelalesi ve Aspendos Tiyatrosu’na gezi ve Anadolu Ateşi gösterisi gibi etkinliklere katıldılar.
Alanya Eczacı Güzin Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Doğada Spor -Gelecekte Sağlık’ adlı Erasmus+ Projesi kapsamında Hırvatistan’ın Zagreb şehri ve Yunanistan’ın Girit adasından öğretmen ve öğrencileri ağırladı.

Alanya Eczacı Güzin Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Letonya  koordinatörlüğünde gerçekleştirdiği Sport in Nature-Health and Wealth for Future (Doğada Spor -Gelecekte Sağlık) adlı KA210 Küçük Ölçekli Okullar Arası İşbirliği Erasmus+ Projesi’nin son hareketliliği 24-29 Ekim tarihleri arasında Alanya’da düzenlendi.

Hareketliliğe ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra Hırvatistan’ın Zagreb şehrinden 3 öğretmen, 5 öğrenci ve Yunanistan’ın Girit adasından 2 öğretmen, 4 öğrenci katıldı. Okulda düzenlenen tanışma ve spor etkinlikleri ve sertifika programının yanı sıra misafir öğrenci ve öğretmenler, konusu spor olan proje etkinlikleri dahilinde Sapadere Kanyonu’nda trekking, plaj voleybolu, şehir ve kale yürüyüşü, duvar tırmanışı, curling, masa tenisi, dart, halk oyunları, Side, Manavgat Şelalesi ve Aspendos Tiyatrosu’na gezi ve Anadolu Ateşi gösterisi gibi etkinliklere katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop