mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Uygulamada 3 Polisi Yaralayan Motokurye Tutuklandı

Gündem 11.12.2022 - 16:58, Güncelleme: 11.12.2022 - 16:58
 

Uygulamada 3 Polisi Yaralayan Motokurye Tutuklandı

Uygulama noktasında kendisinden belgelerini isteyen 3 trafik polisini ve araya giren bir kişiyi kapı anahtarı ile yaralayan motokurye tutuklandı.

Olay, 9 Aralık Cuma günü öğle saatlerinde Kepez ilçesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde uygulama yapan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Şahin ekipler, 07 BCR 565 plakalı motosiklet sürücüsü Arif Şimşek’ten durmasını istedi. Şahıs polislerin kendisinden belge istemesi üzerine elinde bulunan kapı anahtarı ile polislere saldırdı. Olayda 3 polis yüzünden yaralandı. Bir polisin dudaklarının ise yarıldığı öğrenildi. Öte yandan, kavgayı ayırmak isteyen bir vatandaş da yaralandı. Şahıs, vatandaşların da yardımıyla güçlükle etkisiz hale getirildi. Vatandaş linç etmek istedi İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların linç etmek istediği Şimşek'i yine polisler vatandaşların elinden aldı. Saldırgan daha sonra gözaltına alındı. Yapılan incelemede şahsın 2 gün önce bir şirkette motosikletli kurye olarak işe başladığı öğrenildi. Yaşanan anlar ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Gözaltındaki Arif Şimşek, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Uygulama noktasında kendisinden belgelerini isteyen 3 trafik polisini ve araya giren bir kişiyi kapı anahtarı ile yaralayan motokurye tutuklandı.

Olay, 9 Aralık Cuma günü öğle saatlerinde Kepez ilçesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde uygulama yapan Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Şahin ekipler, 07 BCR 565 plakalı motosiklet sürücüsü Arif Şimşek’ten durmasını istedi. Şahıs polislerin kendisinden belge istemesi üzerine elinde bulunan kapı anahtarı ile polislere saldırdı. Olayda 3 polis yüzünden yaralandı. Bir polisin dudaklarının ise yarıldığı öğrenildi. Öte yandan, kavgayı ayırmak isteyen bir vatandaş da yaralandı. Şahıs, vatandaşların da yardımıyla güçlükle etkisiz hale getirildi.

Vatandaş linç etmek istedi
İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polisler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Vatandaşların linç etmek istediği Şimşek'i yine polisler vatandaşların elinden aldı. Saldırgan daha sonra gözaltına alındı. Yapılan incelemede şahsın 2 gün önce bir şirkette motosikletli kurye olarak işe başladığı öğrenildi. Yaşanan anlar ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Gözaltındaki Arif Şimşek, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop