mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Cezaevi'nde ‘Şaka Gibi Dünya’yı İzlediler

Gündem 15.12.2022 - 10:32, Güncelleme: 15.12.2022 - 10:32
 

Alanya Cezaevi'nde ‘Şaka Gibi Dünya’yı İzlediler

ALTSO Tiyatro grubu tarafından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ‘Şaka Gibi Dünya’ isimli tiyatro gösterisi sahnelendi.

Programa Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Alanya Cezaevi Savcısı Devran Günday, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Cezaevi Müdürü Nuri Ünal, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve kurum amirleri katıldı. Ziyarette Kaymakam Ürkmezer, Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nuri Ünal’dan kurum ve kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.  Ziyaretin ardından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar Alanya Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu, hükümlü ve ceza infaz kurumu personeline yönelik ALTSO Tiyatro Grubu oyuncularının sahnelediği ‘Şaka Gibi Dünya’ isimli tiyatro gösterisini izledi.
ALTSO Tiyatro grubu tarafından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ‘Şaka Gibi Dünya’ isimli tiyatro gösterisi sahnelendi.

Programa Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Alanya Cezaevi Savcısı Devran Günday, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Cezaevi Müdürü Nuri Ünal, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem ve kurum amirleri katıldı. Ziyarette Kaymakam Ürkmezer, Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nuri Ünal’dan kurum ve kurumda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu. 

Ziyaretin ardından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar Alanya Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu, hükümlü ve ceza infaz kurumu personeline yönelik ALTSO Tiyatro Grubu oyuncularının sahnelediği ‘Şaka Gibi Dünya’ isimli tiyatro gösterisini izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop