mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ürkmezer’den İlk Ders Günü Ziyaret

Gündem 03.01.2023 - 09:53, Güncelleme: 03.01.2023 - 09:53
 

Ürkmezer’den İlk Ders Günü Ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 2023 yılının ilk ders gününde Kestel Akdeniz İlk-Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğretmenlerle toplantı yapan Ürkmezer, “Öğrencilerimiz için yapılan çalışmaları çeşitlendirerek onlara benimsetmeliyiz” dedi.

2023 yılının ilk ders gününde Akdeniz İlk-Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, okul müdürü Gülcan Demir Özkan’dan okulun durumu hakkında bilgiler alarak okul tarafından hazırlanan TÜBİTAK Projesi olan ‘Doğayla Ahenkteyiz’ isimli resim sergisini inceledi. Daha sonra ilkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle dersleri hakkında konuşarak kitap okuma etkinliğine katıldı.  “EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALISINIZ” İlkokul sınıflarının ardından ortaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sınavlar hakkında konuştu. Ürkmezer, “Değerli öğrenciler hepiniz belirli sınavlardan geçeceksiniz. Burada önemli olan konu hangi işi yapıyorsanız yapın elinizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalısınız. Derslerinize düzenli ve özenli şekilde çalışarak sınavlardan elde etmek istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Sınav stresini en aza indirmeyi, ders çalışması gereken zamanlarda ders çalışarak, sosyal aktivite yapılacak zamanlarda sosyal aktiviteler yaparak sağlayabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.  “ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ” Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer, “Değerli öğretmenler 2023 yılının ilk eğitim gününde siz değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimize destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız onların iyi bir şekilde eğitim almaları ve iyi bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Tabi öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmek istiyoruz. Öğrenciler için yaptığımız tüm bu çalışmaları AHENK Projesi çatısı altında topluyoruz. Öğrencilerimiz için yapılan çalışmaları çeşitlendirerek onlara benimsetmeliyiz. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’ dedi. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 2023 yılının ilk ders gününde Kestel Akdeniz İlk-Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğretmenlerle toplantı yapan Ürkmezer, “Öğrencilerimiz için yapılan çalışmaları çeşitlendirerek onlara benimsetmeliyiz” dedi.

2023 yılının ilk ders gününde Akdeniz İlk-Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, okul müdürü Gülcan Demir Özkan’dan okulun durumu hakkında bilgiler alarak okul tarafından hazırlanan TÜBİTAK Projesi olan ‘Doğayla Ahenkteyiz’ isimli resim sergisini inceledi. Daha sonra ilkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle dersleri hakkında konuşarak kitap okuma etkinliğine katıldı. 
“EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALISINIZ”
İlkokul sınıflarının ardından ortaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sınavlar hakkında konuştu. Ürkmezer, “Değerli öğrenciler hepiniz belirli sınavlardan geçeceksiniz. Burada önemli olan konu hangi işi yapıyorsanız yapın elinizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalısınız. Derslerinize düzenli ve özenli şekilde çalışarak sınavlardan elde etmek istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Sınav stresini en aza indirmeyi, ders çalışması gereken zamanlarda ders çalışarak, sosyal aktivite yapılacak zamanlarda sosyal aktiviteler yaparak sağlayabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi. 
“ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer, “Değerli öğretmenler 2023 yılının ilk eğitim gününde siz değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimize destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız onların iyi bir şekilde eğitim almaları ve iyi bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Tabi öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmek istiyoruz. Öğrenciler için yaptığımız tüm bu çalışmaları AHENK Projesi çatısı altında topluyoruz. Öğrencilerimiz için yapılan çalışmaları çeşitlendirerek onlara benimsetmeliyiz. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’ dedi. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop