mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya İyi Parti'de Yaprak Dökümü Başladı!

Siyaset 23.01.2023 - 09:53, Güncelleme: 23.01.2023 - 09:53
 

Alanya İyi Parti'de Yaprak Dökümü Başladı!

İYİ Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya görevinden istifa ettiğini açıkladı

Yeşilkaya, açıklamasında şunları söyledi: "Birlikte çalıştığımız, değerli yol arkadaşım Sayın Alper Arıkan'ın partimizin Antalya İl Yönetimine seçilmesinin ardından ilçe yönetimimizin tercihleri ile yeni başkanımız Sayın Şefik Bahçe olmuştur. Partimize ve Alanya'mıza hayırlı olmasını, başarılı çalışmaları ile bizleri onurlandırmasını canı gönülden diliyorum. Yeni ilçe başkanımızın birlikte çalışacağı kadroyu kurmasının önünü açmak maksadıyla yönetim kurulu üyeliğinden bugün itibariyle istifa ediyorum. Sade bir üye olarak partimizin daima emrinde olacağım. Bugüne kadar bana güven duyan, hep yanımızda olan İYİ Parti'ye gönül veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki seçimlerde partimize çok büyük başarılar diliyorum."  Öte yandan parti içerisnde Şefik Bahçe'nin başkanlığından rahatsızlık duyan yönetim kurulu üyelerininde önümüzde ki günlerde yaşanan süreçle alakalı bir açıklama gerçekleştirerek yönetim kurulu üyeliklerinden istifa edecekleri iddia edildi.
İYİ Parti Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya görevinden istifa ettiğini açıkladı

Yeşilkaya, açıklamasında şunları söyledi: "Birlikte çalıştığımız, değerli yol arkadaşım Sayın Alper Arıkan'ın partimizin Antalya İl Yönetimine seçilmesinin ardından ilçe yönetimimizin tercihleri ile yeni başkanımız Sayın Şefik Bahçe olmuştur. Partimize ve Alanya'mıza hayırlı olmasını, başarılı çalışmaları ile bizleri onurlandırmasını canı gönülden diliyorum. Yeni ilçe başkanımızın birlikte çalışacağı kadroyu kurmasının önünü açmak maksadıyla yönetim kurulu üyeliğinden bugün itibariyle istifa ediyorum. Sade bir üye olarak partimizin daima emrinde olacağım. Bugüne kadar bana güven duyan, hep yanımızda olan İYİ Parti'ye gönül veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki seçimlerde partimize çok büyük başarılar diliyorum." 

Öte yandan parti içerisnde Şefik Bahçe'nin başkanlığından rahatsızlık duyan yönetim kurulu üyelerininde önümüzde ki günlerde yaşanan süreçle alakalı bir açıklama gerçekleştirerek yönetim kurulu üyeliklerinden istifa edecekleri iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop