mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Özdemir : ‘Barbar İsveç Haddini Bil’

Gündem 23.01.2023 - 11:44, Güncelleme: 23.01.2023 - 11:44
 

Özdemir : ‘Barbar İsveç Haddini Bil’

İsveç'te Kuran'ın yakıldığı bir eyleme izin verilmesine siyasilerden tepki geldi. Diyanet Birlik-SenAkdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, "Bunu yapanlar, yapanlara sessiz kalanlar, her hangi tedbir almayanlar tek kelime ile alçaktır." diyerek tepki gösterdi.

Diyanet Birlik-SenAkdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir açıklamasında; "Modern barbar olan İsveç devletinin Müslümanların kutsalı olan Kur'an-ı Kerimi yakma eylemine müsade etmesi, sessiz kalmasını, bunu yapanlara karşı tedbir almamasını şiddetle kınıyoruz. Bu yapılan eylem basit bir olay değildir. Milyonlarca Müslümana yapılan bir hakaret ve aşağılama hareketidir. Bunu yapanlar, yapanlara sessiz kalanlar, her hangi tedbir almayanlar tek kelime ile alçaktır. İsveç dahil Yüce Türk Milleti ve Müslümanların kutsalına saygı duymayanların alayı modern barbar ülkelerdir. Sözde özgürlük ve demokrasinin savunucuları olarak gözükmektedir. Bunların hepsini toplasanız hepsi modern barbardır. Bunlar kutsala saygıyı, din ve vicdan hürriyetini, özgürlüğünün ne olduğu hem bilmezler, hemde bunu irdak edecek kapasiteleride yoktur. Bu söyledikleri sadece dillerindedir. Müslümanların kutsalı Kur'an-ı Kerime el ve dille yapılan alçakça yapılan bu çirkin saygısızlığa izin veren, sessiz kalan modern barbar ülke olan İsveç devletini Yüce Türk Milleti olarak NATO'da görmek istemiyoruz.  Diyanet Birlik-Sen olarak sosyal sendikacılık anlayışımız gereği dini, milli ve manevi değerlerimizi sonuna kadar savunmaya devam edeceğimizi belirtir, saygılar sunarım." dedi
İsveç'te Kuran'ın yakıldığı bir eyleme izin verilmesine siyasilerden tepki geldi. Diyanet Birlik-SenAkdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir, "Bunu yapanlar, yapanlara sessiz kalanlar, her hangi tedbir almayanlar tek kelime ile alçaktır." diyerek tepki gösterdi.

Diyanet Birlik-SenAkdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir açıklamasında;

"Modern barbar olan İsveç devletinin Müslümanların kutsalı olan Kur'an-ı Kerimi yakma eylemine müsade etmesi, sessiz kalmasını, bunu yapanlara karşı tedbir almamasını şiddetle kınıyoruz. Bu yapılan eylem basit bir olay değildir. Milyonlarca Müslümana yapılan bir hakaret ve aşağılama hareketidir.

Bunu yapanlar, yapanlara sessiz kalanlar, her hangi tedbir almayanlar tek kelime ile alçaktır.

İsveç dahil Yüce Türk Milleti ve Müslümanların kutsalına saygı duymayanların alayı modern barbar ülkelerdir. Sözde özgürlük ve demokrasinin savunucuları olarak gözükmektedir. Bunların hepsini toplasanız hepsi modern barbardır. Bunlar kutsala saygıyı, din ve vicdan hürriyetini, özgürlüğünün ne olduğu hem bilmezler, hemde bunu irdak edecek kapasiteleride yoktur. Bu söyledikleri sadece dillerindedir.

Müslümanların kutsalı Kur'an-ı Kerime el ve dille yapılan alçakça yapılan bu çirkin saygısızlığa izin veren, sessiz kalan modern barbar ülke olan İsveç devletini Yüce Türk Milleti olarak NATO'da görmek istemiyoruz. 

Diyanet Birlik-Sen olarak sosyal sendikacılık anlayışımız gereği dini, milli ve manevi değerlerimizi sonuna kadar savunmaya devam edeceğimizi belirtir, saygılar sunarım." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop