mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İyi Parti Alanya’da Bir İsim Daha İstifa Etti

Siyaset 23.01.2023 - 13:32, Güncelleme: 23.01.2023 - 13:51
 

İyi Parti Alanya’da Bir İsim Daha İstifa Etti

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın il yönetimine girmesini nedeniyle ilçe başkanlığından ayrılması ardından yeni ilçe başkanı seçilen Şefik Bahçe sonrası istifalar ardı ardına geldi. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya'nın istifa açıklaması ardından İlçe Başkanlığı için Şefik Bahçe ile yarışan Avukat Gökçen Kayakıran bugün istifa etti.

Avukat Gökçen Kayakıran ve Mali Müşavir Şefik Bahçe’nin aday oldukları seçimde yeni başkanı ilçe yönetiminde bulunan 31 kişi belirlemek için oy kullandı. İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndaki seçimde Arıkan da partilileri yalnız bırakmadı. 31 yönetim kurulu üyesinin oy kullandığı seçimde 20 oy alan Şefik Bahçe yeni ilçe başkanı olması ile birlikte istifalar peş peşe geldi. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya'nın istifa açıklaması ardından İlçe Başkanlığı için Şefik Bahçe ile yarışan Avukat Gökçen Kayakıran bugün istifa etti.   Avukat Gökçen Kayakıran istifa açıklamasında;  "20.01.2023 tarihinde yapılan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı seçiminde yönetim kurulu üyelerimizin tercihi ile sayın Şefik Bahçe, ilçe başkanı olarak seçilmiştir. İlçe başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, partimizi en iyi şekilde temsil etmesini temenni ederim. Genel Başkanım ve gönlü temiz partililerim için her zaman bir nefer olduğumu bilmenizi isterim. Ancak seçim dönemi aleyhimde yapılan asılsız propagandalar nedeniyle ilçe başkanlığı yönetim kurulundaki görevimden istifa ediyorum. Bu süreçte arkamda duran ailem ve yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Unutulmamasını ve hep hatırlanmasını istediğim şudur ki; İYİlik İYİdir." dedi. 
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın il yönetimine girmesini nedeniyle ilçe başkanlığından ayrılması ardından yeni ilçe başkanı seçilen Şefik Bahçe sonrası istifalar ardı ardına geldi. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya'nın istifa açıklaması ardından İlçe Başkanlığı için Şefik Bahçe ile yarışan Avukat Gökçen Kayakıran bugün istifa etti.

Avukat Gökçen Kayakıran ve Mali Müşavir Şefik Bahçe’nin aday oldukları seçimde yeni başkanı ilçe yönetiminde bulunan 31 kişi belirlemek için oy kullandı. İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndaki seçimde Arıkan da partilileri yalnız bırakmadı. 31 yönetim kurulu üyesinin oy kullandığı seçimde 20 oy alan Şefik Bahçe yeni ilçe başkanı olması ile birlikte istifalar peş peşe geldi. İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yeşilkaya'nın istifa açıklaması ardından İlçe Başkanlığı için Şefik Bahçe ile yarışan Avukat Gökçen Kayakıran bugün istifa etti. 

 Avukat Gökçen Kayakıran istifa açıklamasında; 

"20.01.2023 tarihinde yapılan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı seçiminde yönetim kurulu üyelerimizin tercihi ile sayın Şefik Bahçe, ilçe başkanı olarak seçilmiştir. İlçe başkanımıza yeni görevinde başarılar diler, partimizi en iyi şekilde temsil etmesini temenni ederim. Genel Başkanım ve gönlü temiz partililerim için her zaman bir nefer olduğumu bilmenizi isterim. Ancak seçim dönemi aleyhimde yapılan asılsız propagandalar nedeniyle ilçe başkanlığı yönetim kurulundaki görevimden istifa ediyorum. Bu süreçte arkamda duran ailem ve yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Unutulmamasını ve hep hatırlanmasını istediğim şudur ki; İYİlik İYİdir." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop