mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alaettinoğlu’ndan Açman’a Ziyaret

Gündem 13.09.2022 - 12:21, Güncelleme: 13.09.2022 - 12:21
 

Alaettinoğlu’ndan Açman’a Ziyaret

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve Zabıta Amiri Mustafa Sönmez ile birlikte Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Ali Rıza Açman’ı ziyaret etti.

Alanya Sanayi Sitesi'nde giderilmesi gereken sorunları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, çalışmaların başlatılması için talimatları verdi.  Oda Başkanı Ali Rıza Açman, “Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Fevzi Alaattinoğlu, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve Zabıta Amiri Mustafa Sönmez’e odamıza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sanayimizin en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorununu çözmek için bugün birlikte sanayi içerisinde bulunan otoparklarımızı gezerek yaşanılan sıkıntıları yerinde gösterip anlattık. Atıl durumda olan hurda araçların kaldırılması, otoparklarımızın daha verimli hale gelmesi ve düzenleme çalışmalarının yapılması için girişimlere başladık. Bize her konuda destek olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e şahsım ve Alanya Sanayi Sitesi esnafı adına teşekkür ederim” dedi.
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve Zabıta Amiri Mustafa Sönmez ile birlikte Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Ali Rıza Açman’ı ziyaret etti.

Alanya Sanayi Sitesi'nde giderilmesi gereken sorunları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, çalışmaların başlatılması için talimatları verdi. 

Oda Başkanı Ali Rıza Açman, “Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Fevzi Alaattinoğlu, Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve Zabıta Amiri Mustafa Sönmez’e odamıza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sanayimizin en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorununu çözmek için bugün birlikte sanayi içerisinde bulunan otoparklarımızı gezerek yaşanılan sıkıntıları yerinde gösterip anlattık. Atıl durumda olan hurda araçların kaldırılması, otoparklarımızın daha verimli hale gelmesi ve düzenleme çalışmalarının yapılması için girişimlere başladık. Bize her konuda destek olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e şahsım ve Alanya Sanayi Sitesi esnafı adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop