mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Bayram Öncesitüm Hazırlıklar Tamam

Gündem 26.06.2023 - 17:55, Güncelleme: 26.06.2023 - 17:58
 

Alanya Bayram Öncesitüm Hazırlıklar Tamam

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Çıplaklı Hayvan Satış Pazarını ziyaret ederek Kurban satıcıları ile bir araya geldi

Alanya Çıplaklı kurban satış pazarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer kurban satıcılarıyla bir araya gelip satış yerlerini inceleyerek kurban piyasasındaki büyükbaş küçükbaş hayvanların fiyatları ve satışları hakkında bilgi aldı hayırlı kazançlar diledi. Kurban satış yerinde açıklamalarda bulunan Kaymakam Ürkmezer “ Bugün Çıplaklı kurban satış pazarına gelerek kurban satıcılarıyla görüştük. Biz Belediyemizle, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzle ve Müftülüğümüzle birlikte kurban satış ve kurban kesim yerlerini belirledik .Vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde kurbanlarını almalarını ve yine sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yerine getirip kurban kesmelerini sağlamak için gerekli tüm hijyen şartlarını yerine getirdik. Burası modern şartlara uyarlanmış hem küçükbaş hem büyükbaş hayvanların pazarlandığı güzel bir kurban satış yeri. Bugün kurban satış yerini gezerek vatandaşlarımızla görüştük. Satış yerinden memnun olduklarını söylediler. Vatandaşlarımız kurban ibadetlerini eda etmek üzere gelip buradan gönül rahatlığıyla kurbanlarını alabilirler. Biz Kurban Bayramı için yaptığımız toplantılarda gerekli tedbirleri belirledik. Gıda denetimlerinden, trafik yoğunluğuna, İlçemize gelecek olan yerli yabancı misafirlerimizin huzurlu bir şekilde bayram geçirmeleri için yerel yönetimlerimizle ve tüm kurumlarımızla gereken çalışmaları yaptık. İlçemize gelen ve İlçemizde yaşayan tüm herkes gönül rahatlığıyla bayramlarını huzurlu bir şekilde geçirebilirler. Bu vesileyle geçen hafta şehit olan Alanyalı hemşehrimiz Alpay Aras ve tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Tüm Alanyalı hemşehrilerimiz ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. ‘’ dedi. Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ve Veteriner Hekimler eşlik etti.
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Çıplaklı Hayvan Satış Pazarını ziyaret ederek Kurban satıcıları ile bir araya geldi
Alanya Çıplaklı kurban satış pazarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer kurban satıcılarıyla bir araya gelip satış yerlerini inceleyerek kurban piyasasındaki büyükbaş küçükbaş hayvanların fiyatları ve satışları hakkında bilgi aldı hayırlı kazançlar diledi.
Kurban satış yerinde açıklamalarda bulunan Kaymakam Ürkmezer “ Bugün Çıplaklı kurban satış pazarına gelerek kurban satıcılarıyla görüştük. Biz Belediyemizle, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzle ve Müftülüğümüzle birlikte kurban satış ve kurban kesim yerlerini belirledik .Vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde kurbanlarını almalarını ve yine sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yerine getirip kurban kesmelerini sağlamak için gerekli tüm hijyen şartlarını yerine getirdik. Burası modern şartlara uyarlanmış hem küçükbaş hem büyükbaş hayvanların pazarlandığı güzel bir kurban satış yeri. Bugün kurban satış yerini gezerek vatandaşlarımızla görüştük. Satış yerinden memnun olduklarını söylediler. Vatandaşlarımız kurban ibadetlerini eda etmek üzere gelip buradan gönül rahatlığıyla kurbanlarını alabilirler. Biz Kurban Bayramı için yaptığımız toplantılarda gerekli tedbirleri belirledik. Gıda denetimlerinden, trafik yoğunluğuna, İlçemize gelecek olan yerli yabancı misafirlerimizin huzurlu bir şekilde bayram geçirmeleri için yerel yönetimlerimizle ve tüm kurumlarımızla gereken çalışmaları yaptık. İlçemize gelen ve İlçemizde yaşayan tüm herkes gönül rahatlığıyla bayramlarını huzurlu bir şekilde geçirebilirler. Bu vesileyle geçen hafta şehit olan Alanyalı hemşehrimiz Alpay Aras ve tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Tüm Alanyalı hemşehrilerimiz ve tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. ‘’ dedi.
Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, Belediye Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı ve Veteriner Hekimler eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop