mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Bektaş Mahallesi’nin Çehresi Değişiyor

Gündem 12.05.2022 - 15:44, Güncelleme: 12.05.2022 - 15:44
 

Alanya Bektaş Mahallesi’nin Çehresi Değişiyor

Alanya Belediyesi hayata geçirdiği yeni projelerle Bektaş Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor. Yeni parklar, genişletilen yollar ve planlanan asfalt çalışmaları için Başkan Yücel’e teşekkür eden Bektaş Muhtarı Kaya, “Başkanımızdan Allah razı olsun, Bektaş’ı yeni bir görünüme kavuşturdu” dedi.

Alanya Belediyesi doğudan batıya, kuzeyden güneye kentin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bektaş Mahallesi’nin çehresini değiştirecek proje ve çalışmaları hayata geçiren Alanya Belediyesi, hayata geçirdiği yeni park ve yol genişletme çalışmalarıyla bölge halkının takdirini topluyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Bektaş Mahallesi’ne bu kadar kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, “Mahallemizde Alanya Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor. Önce bir park kazandırıldı, yakında mahalle içi yollarımız da asfaltlanacak. Şimdi de yol genişletme çalışları başlatıldı. Bu konuda bize yardımcı olan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hiçbir ihtiyacımızı geri çevirmiyor, kimseyi mağdur etmiyor. Başkan müdüre kadar saat kaçta arasak ulaşıyoruz. Mahallemizin tüm sorunları çözüldü. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Alanya’ya yaptığı hizmetler ortada. Sağ olsun” diye konuştu.
Alanya Belediyesi hayata geçirdiği yeni projelerle Bektaş Mahallesi’nin çehresini değiştiriyor. Yeni parklar, genişletilen yollar ve planlanan asfalt çalışmaları için Başkan Yücel’e teşekkür eden Bektaş Muhtarı Kaya, “Başkanımızdan Allah razı olsun, Bektaş’ı yeni bir görünüme kavuşturdu” dedi.

Alanya Belediyesi doğudan batıya, kuzeyden güneye kentin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bektaş Mahallesi’nin çehresini değiştirecek proje ve çalışmaları hayata geçiren Alanya Belediyesi, hayata geçirdiği yeni park ve yol genişletme çalışmalarıyla bölge halkının takdirini topluyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Bektaş Mahallesi’ne bu kadar kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür eden Bektaş Mahalle Muhtarı Ramazan Kaya, “Mahallemizde Alanya Belediyesi’nin çalışmaları sürüyor. Önce bir park kazandırıldı, yakında mahalle içi yollarımız da asfaltlanacak. Şimdi de yol genişletme çalışları başlatıldı. Bu konuda bize yardımcı olan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hiçbir ihtiyacımızı geri çevirmiyor, kimseyi mağdur etmiyor. Başkan müdüre kadar saat kaçta arasak ulaşıyoruz. Mahallemizin tüm sorunları çözüldü. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Alanya’ya yaptığı hizmetler ortada. Sağ olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop