mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi’nden 3 Koldan Asfalt Çalışması

Gündem 10.07.2023 - 16:59, Güncelleme: 10.07.2023 - 16:59
 

Alanya Belediyesi’nden 3 Koldan Asfalt Çalışması

Alanya Belediyesi asfalt ve cadde düzenleme çalışmasına Oba, Çıplaklı ve Cikcilli mahallelerinde devam ediyor.

Oba Mahallesi’nde Azaklar Caddesi ve Eski Gazipaşa Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamlayan Alanya Belediyesi ekipleri, asfalt çalışmalarına Çıplaklı ve Cikcilli Mahallesi’nde devam ediyor. BAŞKAN YÜCEL: “ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ YAZ SEZONU BOYUNCA DEVAM EDECEK” Alanya’nın her köşesini konforlu ve güvenli caddelerle buluşturmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murta Yücel, “Alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerimizi beklemeksizin asfaltla buluşturuyoruz. Şu an 3 ayrı bölgede Oba, Çıplaklı ve Cikcilli mahallelerinde asfalt çalışmamız var. Yaz sezonu boyunca gerek merkezde gerekse kırsalda asfalt ve yol düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi. 
Alanya Belediyesi asfalt ve cadde düzenleme çalışmasına Oba, Çıplaklı ve Cikcilli mahallelerinde devam ediyor.

Oba Mahallesi’nde Azaklar Caddesi ve Eski Gazipaşa Caddesi’nde asfalt çalışmasını tamamlayan Alanya Belediyesi ekipleri, asfalt çalışmalarına Çıplaklı ve Cikcilli Mahallesi’nde devam ediyor.

BAŞKAN YÜCEL: “ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ YAZ SEZONU BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Alanya’nın her köşesini konforlu ve güvenli caddelerle buluşturmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murta Yücel, “Alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerimizi beklemeksizin asfaltla buluşturuyoruz. Şu an 3 ayrı bölgede Oba, Çıplaklı ve Cikcilli mahallelerinde asfalt çalışmamız var. Yaz sezonu boyunca gerek merkezde gerekse kırsalda asfalt ve yol düzenleme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop