mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Caz Günleri Muhteşem Bir Konserle Son Buldu

Kültür-Sanat 25.09.2023 - 09:21, Güncelleme: 25.09.2023 - 09:21
 

Alanya Caz Günleri Muhteşem Bir Konserle Son Buldu

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Alanya Uluslararası Caz Günleri TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası & Sibel Köse konseri ile son buldu. 4 gün süren Caz Günleri’ne katılan herkese teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle.” dedi.

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 18.’sini düzenlediği 4 gün boyunca tarihi Kızılkule önünde gerçekleştirilen Alanya Uluslararası Caz Günleri sona erdi. Caz Günleri’nin son gününde TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Sibel Köse eşliğinde sahne aldı. Muhteşem bir konsere imza atan dev orkestra izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Orkestra müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı. BAŞKAN YÜCEL: “GELECEK YIL YENİDEN BULUŞMAK DİLEĞİYLE” Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Alanya Uluslararası Caz Günleri’nin 18.’si de unutulmaz etkinlikler arasındaki yerini aldı. 4 gün boyunca ülkemizin ve dünyanın en önemli caz ustalarını ağırlayan Caz Günleri binlerce müzik ve caz sever vatandaşı da bir araya getirdi. Caz Günleri boyunca vatandaşlarla birlikte alanda olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tarih doğa ve müziğin birleştiği bu güzel etkinliğin son gününde katılımcılara seslenerek  “18. Alanya Uluslararası Caz Günlerimizin kapanışını yine muhteşem bir konser ile gerçekleştirdik. 4 gün boyunca vatandaşlarımız ile çok önemli caz sanatçılarını bir araya getirdik ve Alanya’mıza yakışır bir etkinliği geride bıraktık. Bir dünya markası olan Alanya Uluslararası Caz Günleri'mizde bu yıl da ülkemizin ve dünyanın en önemli caz sanatçılarını Alanya'mızda dinleme imkanı bulduk. Şehrimizi müzikleri ile renklendiren tüm sanatçılarımıza, bizleri bu muhteşem müzik ziyafetinde yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ve programında düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle.” dedi.
Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Alanya Uluslararası Caz Günleri TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası & Sibel Köse konseri ile son buldu. 4 gün süren Caz Günleri’ne katılan herkese teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle.” dedi.

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 18.’sini düzenlediği 4 gün boyunca tarihi Kızılkule önünde gerçekleştirilen Alanya Uluslararası Caz Günleri sona erdi. Caz Günleri’nin son gününde TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası Sibel Köse eşliğinde sahne aldı. Muhteşem bir konsere imza atan dev orkestra izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Orkestra müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.

BAŞKAN YÜCEL: “GELECEK YIL YENİDEN BULUŞMAK DİLEĞİYLE”

Alanya Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Alanya Uluslararası Caz Günleri’nin 18.’si de unutulmaz etkinlikler arasındaki yerini aldı. 4 gün boyunca ülkemizin ve dünyanın en önemli caz ustalarını ağırlayan Caz Günleri binlerce müzik ve caz sever vatandaşı da bir araya getirdi. Caz Günleri boyunca vatandaşlarla birlikte alanda olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tarih doğa ve müziğin birleştiği bu güzel etkinliğin son gününde katılımcılara seslenerek  “18. Alanya Uluslararası Caz Günlerimizin kapanışını yine muhteşem bir konser ile gerçekleştirdik. 4 gün boyunca vatandaşlarımız ile çok önemli caz sanatçılarını bir araya getirdik ve Alanya’mıza yakışır bir etkinliği geride bıraktık. Bir dünya markası olan Alanya Uluslararası Caz Günleri'mizde bu yıl da ülkemizin ve dünyanın en önemli caz sanatçılarını Alanya'mızda dinleme imkanı bulduk. Şehrimizi müzikleri ile renklendiren tüm sanatçılarımıza, bizleri bu muhteşem müzik ziyafetinde yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza ve programında düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop