mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı Tamamlandı

Spor 30.01.2023 - 08:12, Güncelleme: 30.01.2023 - 08:12
 

Alanya Düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı Tamamlandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası C1 yarışı Kızılalan’ da tamamlandı.

Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası C1 yarışlarında 96 bisikletçi mücadele etti. Büyük erkekler kategorisinde birinci Furkan Akcam, ikinci Abdulkadir Kelleci ve üçüncü Emre Yavuzer oldu. Genç erkeklerde birinci Yoav Lifshitz, ikinci Nizam Manhaim ve üçüncü Muhammed Ali Sunbul oldu.   Büyük kadınlarda birinci Alina Sarkulova, ikinci Tatyana Geneleva ve üçüncü Maria Sherstiuk oldu. Genç kadınlarda birinci Ekin Ereke, ikinci Nehir Beyazpınar ve üçüncü Nisa Arife Güneş oldu. Dereceye giren sporcular madalyalarını aldı.
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası C1 yarışı Kızılalan’ da tamamlandı.

Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası C1 yarışlarında 96 bisikletçi mücadele etti. Büyük erkekler kategorisinde birinci Furkan Akcam, ikinci Abdulkadir Kelleci ve üçüncü Emre Yavuzer oldu. Genç erkeklerde birinci Yoav Lifshitz, ikinci Nizam Manhaim ve üçüncü Muhammed Ali Sunbul oldu.

 

Büyük kadınlarda birinci Alina Sarkulova, ikinci Tatyana Geneleva ve üçüncü Maria Sherstiuk oldu. Genç kadınlarda birinci Ekin Ereke, ikinci Nehir Beyazpınar ve üçüncü Nisa Arife Güneş oldu. Dereceye giren sporcular madalyalarını aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop