mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kestelspor'dan 2 Futbolcu Ameliyat Olacak

Gündem 16.03.2023 - 14:52, Güncelleme: 16.03.2023 - 14:52
 

Alanya Kestelspor'dan 2 Futbolcu Ameliyat Olacak

Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs yan yatarak 14 futbolcu yaralanmıştı. 2 futbolcusu Ali Berke ve Emre Tosun bu gün tedavi gördükleri hastanede ameliyat olacakları belirtildi.

Yaşanan kazada yaralanan Alanya Kestelspor oyuncularından Ali Berke tedavi gördüğü Alanya Eğitim Araştırma hastanesinde bugün tekrar ameliyata alınırken ağır yaralanan diğer oyuncusu Emre Tosun tedavi gördüğü. Antalya Akdeniz Üniversitesinde ameliyata gireceği belirtilirken. kaza geciren diğer oyuncularını psikolojilerinin bozulduğunu belirten yöneticiler. oyuncularımız kazayı daha üzerlerinden atamadılar bu olayı hatırlamak bile istemediklerini söylediler  OLAYIN GEÇMİŞİ 12 Mart günü sabaha karşı saat:04:20'de.TTFF 3. Lig ekibi Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor'u 1-0 yendikleri deplasman dönüşü devrilmişti. Kazada, teknik direktör Çağdaş Çavuş, yardımcısı ve 14 futbolcu yaralandı. Kulüp Başkanı Levent Uğur yaşanan kaza ile ilgili olarak, "Alanya'ya 2-3 kilometre kala Antalya havalimanından kafilemizi taşıyan midibüs devrildi. Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. Futbolcularımızdan ikisinin durumu ağır. Hepimizi derinden üzen bu ağır kazada şükürler olsun ki can kaybımız yoktur" açıklamasını yaptı. TFF ve kulüpler, Alanya Kestelspor için geçmiş olsun mesajları yayımlamıştı. 
Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs yan yatarak 14 futbolcu yaralanmıştı. 2 futbolcusu Ali Berke ve Emre Tosun bu gün tedavi gördükleri hastanede ameliyat olacakları belirtildi.

Yaşanan kazada yaralanan Alanya Kestelspor oyuncularından Ali Berke tedavi gördüğü Alanya Eğitim Araştırma hastanesinde bugün tekrar ameliyata alınırken ağır yaralanan diğer oyuncusu Emre Tosun tedavi gördüğü. Antalya Akdeniz Üniversitesinde ameliyata gireceği belirtilirken. kaza geciren diğer oyuncularını psikolojilerinin bozulduğunu belirten yöneticiler. oyuncularımız kazayı daha üzerlerinden atamadılar bu olayı hatırlamak bile istemediklerini söylediler 
OLAYIN GEÇMİŞİ
12 Mart günü sabaha karşı saat:04:20'de.TTFF 3. Lig ekibi Alanya Kestelspor kafilesini taşıyan midibüs, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor'u 1-0 yendikleri deplasman dönüşü devrilmişti. Kazada, teknik direktör Çağdaş Çavuş, yardımcısı ve 14 futbolcu yaralandı. Kulüp Başkanı Levent Uğur yaşanan kaza ile ilgili olarak, "Alanya'ya 2-3 kilometre kala Antalya havalimanından kafilemizi taşıyan midibüs devrildi. Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. Futbolcularımızdan ikisinin durumu ağır. Hepimizi derinden üzen bu ağır kazada şükürler olsun ki can kaybımız yoktur" açıklamasını yaptı. TFF ve kulüpler, Alanya Kestelspor için geçmiş olsun mesajları yayımlamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop