mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Kızılay’dan Kadınlara Amigurumi Eğitimi

Yaşam 17.10.2021 - 10:02, Güncelleme: 17.10.2021 - 10:05
 

Alanya Kızılay’dan Kadınlara Amigurumi Eğitimi

Türk Kızılay Alanya şubesi şenlendirme projeleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

Türk Kızılayı Alanya Şubesinin Kadın teşkilatı tarafından organize edilen yeni şenlendirme projesi kapsamında; bayanlara yönelik amigurumi eğitimleri başladı.. Gönüllü bayanlara eğitim verilerek el becerisi kazandırılması, yapılan amigurumi bebeklerinde ihtiyaç sahibi çocuklar için yapılacak faaliyetlerde kullanılması planlanmakta. Kızılay Genel Merkezinin katkısı ile yapılan proje ihtiyaç sahibi bir çok çocuğun eğitimine ışık olacak.  Aynı zamanda gönüllü kadınların tercih etmesi halinde, meslek sahibi olmaları ve gelir getirici bir beceri kazanmaları da bu eğitimle mümkün oluyor. Türk Kızılayı Alanya Şubesi Yönetimi, mikro planda projedeki tüm kesimlere fayda içeren faaliyet için, finanse eden bağışcılara ve gönüllü olarak görev alan tüm kadınlara teşekkür ettiler. Ayrıca, şubelerinde benzer birçok projelerinin gönüllüler tarafından yürütülmekte olduğunu bildirdiler. Tüm Alanya'yı, Türk Kızılay Alanya Şubesi çatısı altında iyilik hareketine gönüllü olmaya davet ettiler.
Türk Kızılay Alanya şubesi şenlendirme projeleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

Türk Kızılayı Alanya Şubesinin Kadın teşkilatı tarafından organize edilen yeni şenlendirme projesi kapsamında; bayanlara yönelik amigurumi eğitimleri başladı.. Gönüllü bayanlara eğitim verilerek el becerisi kazandırılması, yapılan amigurumi bebeklerinde ihtiyaç sahibi çocuklar için yapılacak faaliyetlerde kullanılması planlanmakta.

Kızılay Genel Merkezinin katkısı ile yapılan proje ihtiyaç sahibi bir çok çocuğun eğitimine ışık olacak. 
Aynı zamanda gönüllü kadınların tercih etmesi halinde, meslek sahibi olmaları ve gelir getirici bir beceri kazanmaları da bu eğitimle mümkün oluyor. Türk Kızılayı Alanya Şubesi Yönetimi, mikro planda projedeki tüm kesimlere fayda içeren faaliyet için, finanse eden bağışcılara ve gönüllü olarak görev alan tüm kadınlara teşekkür ettiler. Ayrıca, şubelerinde benzer birçok projelerinin gönüllüler tarafından yürütülmekte olduğunu bildirdiler. Tüm Alanya'yı, Türk Kızılay Alanya Şubesi çatısı altında iyilik hareketine gönüllü olmaya davet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop