mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da 1. Etap Hasan Terzi Bisiklet Yol Yarışı Başladı

Spor 31.01.2022 - 20:02, Güncelleme: 31.01.2022 - 20:02
 

Alanya'da 1. Etap Hasan Terzi Bisiklet Yol Yarışı Başladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Türkiye Şampiyonası 1. Etap Hasan Terzi Bisiklet Puanlı Yol Yarışı 586 sporcunun katılımıyla başladı.

3 gün sürecek olan yarışlar Alanya Gençlik Merkezi önünden start aldı. Büyük erkekler, genç erkekler U19 ve büyük kadınlar kategorilerinde sporcular kıyasıya mücadele etti. Büyük erkeklerde Samet Bulut birinci, Doğukan Arıkan ikinci ve Mehmet Kanat üçüncü oldu. Büyük erkekler takım klasmanında birinci Spor Toto Spor Kulübü, ikinci Konya Büyükşehir Belediye Spor ve üçüncü Pamukkale Gençlik Spor Kulübü oldu. Büyük kadınlarda birinci Azize Bekar, ikinci Sevim Gerçek ve üçüncü Ezgi Bayram oldu. Genç erkeklerde birinci Ramazan Yılmaz, ikinci Deniz Başkaya ve üçüncü Mustafa Tarakçı oldu. Genç erkekler takım klasmanında birinci Torku Şeker, ikinci Pamukkale Gençlik Spor ve üçüncü Konya Büyükşehir Belediye S.K. oldu. Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve organizasyon yetkililerinin elinden aldı. Yarın yarışlar Yeşilöz Köyü’nde; genç kadın U19, yıldız B U15, yıldız A-B kadın, masterlar ve yıldız A U17 kategorilerinde devam edecektir.
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Türkiye Şampiyonası 1. Etap Hasan Terzi Bisiklet Puanlı Yol Yarışı 586 sporcunun katılımıyla başladı.

3 gün sürecek olan yarışlar Alanya Gençlik Merkezi önünden start aldı. Büyük erkekler, genç erkekler U19 ve büyük kadınlar kategorilerinde sporcular kıyasıya mücadele etti. Büyük erkeklerde Samet Bulut birinci, Doğukan Arıkan ikinci ve Mehmet Kanat üçüncü oldu. Büyük erkekler takım klasmanında birinci Spor Toto Spor Kulübü, ikinci Konya Büyükşehir Belediye Spor ve üçüncü Pamukkale Gençlik Spor Kulübü oldu.

Büyük kadınlarda birinci Azize Bekar, ikinci Sevim Gerçek ve üçüncü Ezgi Bayram oldu. Genç erkeklerde birinci Ramazan Yılmaz, ikinci Deniz Başkaya ve üçüncü Mustafa Tarakçı oldu. Genç erkekler takım klasmanında birinci Torku Şeker, ikinci Pamukkale Gençlik Spor ve üçüncü Konya Büyükşehir Belediye S.K. oldu.

Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve organizasyon yetkililerinin elinden aldı. Yarın yarışlar Yeşilöz Köyü’nde; genç kadın U19, yıldız B U15, yıldız A-B kadın, masterlar ve yıldız A U17 kategorilerinde devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop