mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 8 Milyon Dolarlık Duruşma Ertelendi

Gündem 09.02.2024 - 09:34, Güncelleme: 09.02.2024 - 09:34
 

Alanya’da 8 Milyon Dolarlık Duruşma Ertelendi

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 8 milyon dolarlık senet davasındaki duruşmada konuşan Mustafa T. sahte senetlerin tutuklu yeğeni Mehmet T. tarafından düzenlediğini söyledi. Duruşma 29 Mart’a ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen 8 milyon dolarlık senet davasındaki duruşmaya Kemal T.,Mustafa ve Hasan T. kardeşler ve avukatları katıldı. “BU PARAYLA OBA MAHALLESİ’Nİ ALIRDI” Duruşmaya katılan Mustafa T. “O tarihlerde rahmetli babamda bu para olsaydı Oba Mahallesi’ni satın alırdı. Böyle borç olsaydı babamız bize söylerdi. Ayrıca 8 milyon dolarlık senedi babam imzalarken bizlerin de mutlaka haberi olurdu. Bizi zor duruma düşüren ve evrakta sahtecilik yapan yeğenim Mehmet T. cezaevinde. Suçu sabit görüldü” dedi.  “EVRAKLARIN HEPSİ SAHTE DÜZENLENDİ” Duruşmada Mustafa ve Hasan T. kardeşlerin avukatı ise,“Daha önce Adli Tıp Kurumu’na giden 9 senetlerde ise Tuncer beyin imzasının olmadığı ve de imzaların kime ait olduğu tespit edilmedi. Demek oluyor ki senetler düzmece ve de kalıp halinde imzalandı. 1995, 1996, 1997 yılında imzalı senetlerin hepsi sahte. Bu şirket kurulmadan nasıl borçlandırıldı? senetler düzenlendiği tarihte o şirket kurulmamış. Biz bunu anlamadık” diye konuştu.  KEMAL T. AVUKATI KABUL ETMEDİ Mahkemede görülen duruşmaya katılan Kemal T. ise, “Karşı taraftaki avukat Fuat beyin avukatlığını kabul etmiyorum. Savunmamı kendim yapacağım. Daha önceki ifadelerimi tekrarlarım” ifadelerini kullandı.  “BABAM ÖLDÜKTEN SONRA SENETLER ÇIKMAYA BAŞLADI” Mahkemede konuşan Mustafa T. “Babam 2012 yılında vefat ettikten sanki tekrar canlanmış gibi senetleri imzalamış. Babam vefat ettikten sonra sürekli karşımıza senet çıkıyor. Şu an karşı taraftaki avukatlar vasıtasıyla yeğenim Mehmet T. hazırladığı sahte senetle icraya vererek olmayan borca karşılık bizlerden tahsil etmeye çalıştılar. Bu avukatlardan da şikayetçiyiz” dedi.  “ANNEMİN BİLE SAHTE İMZASINI YAPMIŞLAR” Duruşmada mahkeme heyetine ifade veren Hasan T. “Annem adına evrak imzalanmış. Bu da bir sahtekarlık. Bu evrakı da bize göndermişler. Bu tamamen evrakta sahteciliğin devam ettiğinin belirtisi” diye konuştu.  “AMCAOĞLU MAFYA VASITASIYLA BİZE ULAŞTI” Mahkemede ifade veren Mustafa T., “Amca oğlu mafya vasıtasıyla bize ulaştı. 28 tane imzalı daha senet ortaya çıktı.Amca oğlu Mehmet T. 12 yıl ceza aldı” ifadelerini kullandı.  SENETLER ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLECEK Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti 8 milyon dolar değerindeki senetlerin Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine, mahkeme tutanaklarının mahkemeden istenilmesine, tutuklu olan Mehmet T’nin önümüzdeki duruşmaya hazır edilmesi için cezaevine yazıyla bildirilmesine karar vererek duruşmayı 29 Mart’a erteledi. 
Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 8 milyon dolarlık senet davasındaki duruşmada konuşan Mustafa T. sahte senetlerin tutuklu yeğeni Mehmet T. tarafından düzenlediğini söyledi. Duruşma 29 Mart’a ertelendi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen 8 milyon dolarlık senet davasındaki duruşmaya Kemal T.,Mustafa ve Hasan T. kardeşler ve avukatları katıldı.

“BU PARAYLA OBA MAHALLESİ’Nİ ALIRDI”

Duruşmaya katılan Mustafa T. “O tarihlerde rahmetli babamda bu para olsaydı Oba Mahallesi’ni satın alırdı. Böyle borç olsaydı babamız bize söylerdi. Ayrıca 8 milyon dolarlık senedi babam imzalarken bizlerin de mutlaka haberi olurdu. Bizi zor duruma düşüren ve evrakta sahtecilik yapan yeğenim Mehmet T. cezaevinde. Suçu sabit görüldü” dedi. 

“EVRAKLARIN HEPSİ SAHTE DÜZENLENDİ”

Duruşmada Mustafa ve Hasan T. kardeşlerin avukatı ise,“Daha önce Adli Tıp Kurumu’na giden 9 senetlerde ise Tuncer beyin imzasının olmadığı ve de imzaların kime ait olduğu tespit edilmedi. Demek oluyor ki senetler düzmece ve de kalıp halinde imzalandı. 1995, 1996, 1997 yılında imzalı senetlerin hepsi sahte. Bu şirket kurulmadan nasıl borçlandırıldı? senetler düzenlendiği tarihte o şirket kurulmamış. Biz bunu anlamadık” diye konuştu. 

KEMAL T. AVUKATI KABUL ETMEDİ

Mahkemede görülen duruşmaya katılan Kemal T. ise, “Karşı taraftaki avukat Fuat beyin avukatlığını kabul etmiyorum. Savunmamı kendim yapacağım. Daha önceki ifadelerimi tekrarlarım” ifadelerini kullandı. 

“BABAM ÖLDÜKTEN SONRA SENETLER ÇIKMAYA BAŞLADI”

Mahkemede konuşan Mustafa T. “Babam 2012 yılında vefat ettikten sanki tekrar canlanmış gibi senetleri imzalamış. Babam vefat ettikten sonra sürekli karşımıza senet çıkıyor. Şu an karşı taraftaki avukatlar vasıtasıyla yeğenim Mehmet T. hazırladığı sahte senetle icraya vererek olmayan borca karşılık bizlerden tahsil etmeye çalıştılar. Bu avukatlardan da şikayetçiyiz” dedi. 

“ANNEMİN BİLE SAHTE İMZASINI YAPMIŞLAR”

Duruşmada mahkeme heyetine ifade veren Hasan T. “Annem adına evrak imzalanmış. Bu da bir sahtekarlık. Bu evrakı da bize göndermişler. Bu tamamen evrakta sahteciliğin devam ettiğinin belirtisi” diye konuştu. 

“AMCAOĞLU MAFYA VASITASIYLA BİZE ULAŞTI”

Mahkemede ifade veren Mustafa T., “Amca oğlu mafya vasıtasıyla bize ulaştı. 28 tane imzalı daha senet ortaya çıktı.Amca oğlu Mehmet T. 12 yıl ceza aldı” ifadelerini kullandı. 

SENETLER ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLECEK

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti 8 milyon dolar değerindeki senetlerin Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine, mahkeme tutanaklarının mahkemeden istenilmesine, tutuklu olan Mehmet T’nin önümüzdeki duruşmaya hazır edilmesi için cezaevine yazıyla bildirilmesine karar vererek duruşmayı 29 Mart’a erteledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop