mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Arsasını Dolandırıcılara Kaptırdı

Gündem 01.02.2024 - 09:43, Güncelleme: 01.02.2024 - 09:43
 

Alanya’da Arsasını Dolandırıcılara Kaptırdı

Arsa dolandırıcılığı nedeniyle mağdur olan R.Ü. B.E. adlı şahsın kendine ait olan polis kimliğini masanın üzerine koyarak, “Bana inanmıyorsan devlete de mi inanmıyorsun?” dediğini ileri sürdü. Mahkeme duruşmayı 9 Mayıs’a erteledi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen arsa dolandırıcılığı duruşmasına Sarıveliler’deki arsasını satan mağdur R.Ü. ve avukatı katılırken, arsa satışına karışan sanık polis memuru B.E. Bursa Adliyesi’nden, diğer sanık E.E. ise İstanbul Adliyesi’nden SEGBİS'le katıldılar. POLİS MEMURU: BENİM HABERİM YOK Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Bursa  Adliyesi’nden SEGBİS'le ifade veren polis memuru B.E. “Benim arsa satışıyla hiçbir ilgim yok. Ben Sarıveliler’de görev yaptığım sırada Kazım A’yı tanıyordum. Mehmet Y’yi tanımam” dedi. “BENİM HESABIMA 120 BİN TL YATIRILDI” Duruşmaya İstanbul Adliyesi’nden SEGBİS'le katılan E.E. de, “Benim hesabıma 120 bin TL yatırıldı. Bu parayı ben Kazım A’nın kendisine verdim. Mehmet Y’yi tanımam. Kazım A. hurda alımı satımı yapıyor. Ben 70 bin TL bankadan çektim. Kazım A’ya verdim. Benim 400 bin TL alacağım var” diye konuştu.  “POLİS KİMLİĞİNİ GÖSTERDİ” Arsasını kaptıran mağdur R.Ü. ise, arsa satışı sırasında B.E’nin kendisine ait olan polis kimliğini masanın üzerine koyarak, “Bana inanmıyorsan devlete de mi inanmıyorsun?” diyerek arsayı sattığını ileri sürdü. Bu arsa satışından çok mağdur oldum. Hepsinden davacı ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.  EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YAZI YAZILACAK Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti arsa dolandırıcılığından sanık olarak yargılanan B.E’nin Sarıveliler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazıyla bildirilerek 2018 yılında polis olarak görev yapıp yapmadığının tespit edilmesine ve eksik evraklarının giderilmesi için duruşmanın 9 Mayıs tarihine ertelenmesine karar verdi.
Arsa dolandırıcılığı nedeniyle mağdur olan R.Ü. B.E. adlı şahsın kendine ait olan polis kimliğini masanın üzerine koyarak, “Bana inanmıyorsan devlete de mi inanmıyorsun?” dediğini ileri sürdü. Mahkeme duruşmayı 9 Mayıs’a erteledi.

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen arsa dolandırıcılığı duruşmasına Sarıveliler’deki arsasını satan mağdur R.Ü. ve avukatı katılırken, arsa satışına karışan sanık polis memuru B.E. Bursa Adliyesi’nden, diğer sanık E.E. ise İstanbul Adliyesi’nden SEGBİS'le katıldılar.

POLİS MEMURU: BENİM HABERİM YOK

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Bursa  Adliyesi’nden SEGBİS'le ifade veren polis memuru B.E. “Benim arsa satışıyla hiçbir ilgim yok. Ben Sarıveliler’de görev yaptığım sırada Kazım A’yı tanıyordum. Mehmet Y’yi tanımam” dedi.

“BENİM HESABIMA 120 BİN TL YATIRILDI”

Duruşmaya İstanbul Adliyesi’nden SEGBİS'le katılan E.E. de, “Benim hesabıma 120 bin TL yatırıldı. Bu parayı ben Kazım A’nın kendisine verdim. Mehmet Y’yi tanımam. Kazım A. hurda alımı satımı yapıyor. Ben 70 bin TL bankadan çektim. Kazım A’ya verdim. Benim 400 bin TL alacağım var” diye konuştu. 

“POLİS KİMLİĞİNİ GÖSTERDİ”

Arsasını kaptıran mağdur R.Ü. ise, arsa satışı sırasında B.E’nin kendisine ait olan polis kimliğini masanın üzerine koyarak, “Bana inanmıyorsan devlete de mi inanmıyorsun?” diyerek arsayı sattığını ileri sürdü. Bu arsa satışından çok mağdur oldum. Hepsinden davacı ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YAZI YAZILACAK

Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti arsa dolandırıcılığından sanık olarak yargılanan B.E’nin Sarıveliler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazıyla bildirilerek 2018 yılında polis olarak görev yapıp yapmadığının tespit edilmesine ve eksik evraklarının giderilmesi için duruşmanın 9 Mayıs tarihine ertelenmesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop