mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Çocuklara Süt Dağıtımı

Gündem 21.10.2021 - 09:30, Güncelleme: 21.10.2021 - 09:30
 

Alanya’da Çocuklara Süt Dağıtımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Ekim ayı içinde 2-5 yaş arasındaki çocuklar için ailelere 5768 litre sür dağıtımı gerçekleştirdi.

2020 yılının Temmuz ayında Antalya genelinde başlayan Halk Süt projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin 2-5 yaş arasındaki çocuklarına aylık 8 litre süt dağıtımı gerçekleştiriliyor. Alanya’da da her ay düzenli olarak Alanya Aşevi ekipleri tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Hal Süt, Ekim ayında  721 haneye ulaştırıldı. Ailelere toplam 5768 litre süt dağıtımı yapıldı. Alanya Aşevi ihtiyaç sahiplerinin yanında  Öte yandan düzenli olarak ihtiyaç sahibi ya da yemeğini yapamayacak durumdaki kişilere de günlük 2 öğün sıcak yemek ulaştırılıyor. Alanya’da 153 haneye günlük 360 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Yemeğin yanı sıra yine ihtiyaç sahibi ailelere ise 256 gıda paketi dağıtımı da yapıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Ekim ayı içinde 2-5 yaş arasındaki çocuklar için ailelere 5768 litre sür dağıtımı gerçekleştirdi.

2020 yılının Temmuz ayında Antalya genelinde başlayan Halk Süt projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin 2-5 yaş arasındaki çocuklarına aylık 8 litre süt dağıtımı gerçekleştiriliyor. Alanya’da da her ay düzenli olarak Alanya Aşevi ekipleri tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Hal Süt, Ekim ayında  721 haneye ulaştırıldı. Ailelere toplam 5768 litre süt dağıtımı yapıldı.

Alanya Aşevi ihtiyaç sahiplerinin yanında 

Öte yandan düzenli olarak ihtiyaç sahibi ya da yemeğini yapamayacak durumdaki kişilere de günlük 2 öğün sıcak yemek ulaştırılıyor. Alanya’da 153 haneye günlük 360 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılıyor. Yemeğin yanı sıra yine ihtiyaç sahibi ailelere ise 256 gıda paketi dağıtımı da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop