mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Kız Çocuğunu İstismar Eden Şahıs Bakın Yakalandı

Gündem 09.02.2024 - 17:37, Güncelleme: 09.02.2024 - 17:37
 

Alanya’da Kız Çocuğunu İstismar Eden Şahıs Bakın Yakalandı

Alanya’da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği iddia edilen ve 20 yıllık hapis cezasının onaylanmasının ardından kayıplara karışan S.Ö. Bursa’da polis tarafından yakalandı.

Alanya’da 2015 yılında meydana gelen ve 12 yaşındaki bir çocuğu istismar ile suçlandığı ileri sürülen bir şahıs, 2023 yılında 20 yıllık cezasının onaylanmasının ardından kayıplara karışmıştı. Zanlı Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonrasında Orhangazi’de yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, 2015 yılında 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismardan hakkında dava açılan ve davası devam ederken 2023 yılının Ocak ayında 20 yıl hüküm giyen S.Ö.(48) ile ilgili Alanya Cumhuriyet Savcılığı yakalama kararı aldı. 20 YILLIK CEZASI ONANMIŞTI Alanya’da meydana gelen olay sonrasında geçen yıl davası sonuçlanan ve hakkında yakalama kararı bulunan S.Ö. firari durumdaydı. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlının Orhangazi’de olduğu istihbaratını aldı. Takibe alınan zanlı Orhangazi şehir merkezinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ S.Ö., 20 yıllık kesinleşen cezası nedeniyle Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Orhangazi Adliyesine sevk edildi.
Alanya’da 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği iddia edilen ve 20 yıllık hapis cezasının onaylanmasının ardından kayıplara karışan S.Ö. Bursa’da polis tarafından yakalandı.

Alanya’da 2015 yılında meydana gelen ve 12 yaşındaki bir çocuğu istismar ile suçlandığı ileri sürülen bir şahıs, 2023 yılında 20 yıllık cezasının onaylanmasının ardından kayıplara karışmıştı. Zanlı Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonrasında Orhangazi’de yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, 2015 yılında 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismardan hakkında dava açılan ve davası devam ederken 2023 yılının Ocak ayında 20 yıl hüküm giyen S.Ö.(48) ile ilgili Alanya Cumhuriyet Savcılığı yakalama kararı aldı.

20 YILLIK CEZASI ONANMIŞTI
Alanya’da meydana gelen olay sonrasında geçen yıl davası sonuçlanan ve hakkında yakalama kararı bulunan S.Ö. firari durumdaydı. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlının Orhangazi’de olduğu istihbaratını aldı. Takibe alınan zanlı Orhangazi şehir merkezinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
S.Ö., 20 yıllık kesinleşen cezası nedeniyle Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Orhangazi Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop