mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Mahalle Yollarına Bakım Onarım

Gündem 29.04.2024 - 12:27, Güncelleme: 29.04.2024 - 12:27
 

Alanya’da Mahalle Yollarına Bakım Onarım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın kırsal mahalle yollarında alt yapı, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, yayla yollarında da yoğun çalışma yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’nın farklı mahallelerindeki yoğun mesaisine devam ediyor. Bayırkozağacı Mahallesi grup yolunda heyelan olan bölgede taş duvar çalışması yapıldı. Yolun alt ve üst tarafında inşa edilen duvarla yol daha güvenli getirildi. Ayrıca mahalle yolunun bozuk olan bölümlerinde ise bakım onarım ve yama çalışması gerçekleştirildi. Kızılcaşehir Mahalle yolunda da göçük olan noktada dolgu çalışması yapıldı. Öte yandan ekipler, Sapadere, Kocaoğlanlı, Yaylakonak ve Kayabaşı Mahalle ve grup yollarında bakım ve onarım çalışmasının yanı sıra yama çalışması gerçekleştirdi.  YAYLA YOLLARINDA DAÇALIŞMA VAR Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, Mayıs ayı ile birlikte yayla göçlerinin artması beklendiği ilçede, vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için yayla yollarında da bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Kış mevsiminde heyelan ve yağışlar nedeniyle zarar gören yallara bakım onarım, dolgu, büz ve yama çalışması yapılıyor. Bucak Çökele yolu, Söğüt Yaylası, Karapınar Mahallesi, Beyreli ve Fakırcalı Yayla yollarında kapalı bölümler açıldı çalışmalar diğer yaylalarda da devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın kırsal mahalle yollarında alt yapı, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, yayla yollarında da yoğun çalışma yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya’nın farklı mahallelerindeki yoğun mesaisine devam ediyor. Bayırkozağacı Mahallesi grup yolunda heyelan olan bölgede taş duvar çalışması yapıldı. Yolun alt ve üst tarafında inşa edilen duvarla yol daha güvenli getirildi. Ayrıca mahalle yolunun bozuk olan bölümlerinde ise bakım onarım ve yama çalışması gerçekleştirildi. Kızılcaşehir Mahalle yolunda da göçük olan noktada dolgu çalışması yapıldı. Öte yandan ekipler, Sapadere, Kocaoğlanlı, Yaylakonak ve Kayabaşı Mahalle ve grup yollarında bakım ve onarım çalışmasının yanı sıra yama çalışması gerçekleştirdi. 
YAYLA YOLLARINDA DAÇALIŞMA VAR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, Mayıs ayı ile birlikte yayla göçlerinin artması beklendiği ilçede, vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için yayla yollarında da bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. Kış mevsiminde heyelan ve yağışlar nedeniyle zarar gören yallara bakım onarım, dolgu, büz ve yama çalışması yapılıyor. Bucak Çökele yolu, Söğüt Yaylası, Karapınar Mahallesi, Beyreli ve Fakırcalı Yayla yollarında kapalı bölümler açıldı çalışmalar diğer yaylalarda da devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop