mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Muhtar İnfial Yarattı!

Gündem 10.12.2021 - 23:16, Güncelleme: 10.12.2021 - 23:16
 

Alanya’da Muhtar İnfial Yarattı!

Alanya'nın Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora, vatandaşlara " Fazla Klor nedeni ile musluk sularını kullanmayın!" uyarısı vatandalar arasında infial'e yol açtı. ASAT Alanya Şube Müdürlüğü'nden anında yalanlama geldi.

Saray Mahalle Muhtarı Süleyman Dora bugün saat 19.30 sıralarında mesaj sisteminden vatandaşlara " Fazla Klor nedeni ile musluk sularını kullanmayın!" içerikli mesajı vatandaşları tedirgin ederek, sosyal medya üzerinden infiale yol açtı. Çok geçmeden ASAT Alanya Şube Müdürlüğü tarafından yalanlama mesajı yayınladı. ASAT'tan yapılan açıklamada; "Alanya ilçesinde 10.12.2021 tarihinde içmesuyu ile ilgili asılsız sosyal medya paylaşımları yapıldığı bilgisi kurumumuza ulaşmıştır. Bütün içmesuyu depolarımız kontrol altında olup herhangi bir sorun bulunmamaktadır. İçmesuyu şebekesine verilen sular düzenli olarak akredite laboratuvarımızda kontrol ve takip edilmektedir.Ayrıca sağlık il müdürlüğü de düzenli olarak  içmesuyu numunesi alarak su kalitemizi takip etmektedir.Kalite parametrelerince uygun olan içme suyu, su üretim tesislerimizde üretilerek şebekemize verilmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.  Açıklama sonrası saat 22.00 sıralarında bir mesaj daha atan Muhtar Dora, "Sularımızın temiz olduğu,yetkililerin incelemesi sonucu klor miktarının normal olduğu paniğe gerek olmadığı bildirildi" diyerek duyuruda bulundu.   
Alanya'nın Saray Mahallesi Muhtarı Süleyman Dora, vatandaşlara " Fazla Klor nedeni ile musluk sularını kullanmayın!" uyarısı vatandalar arasında infial'e yol açtı. ASAT Alanya Şube Müdürlüğü'nden anında yalanlama geldi.

Saray Mahalle Muhtarı Süleyman Dora bugün saat 19.30 sıralarında mesaj sisteminden vatandaşlara " Fazla Klor nedeni ile musluk sularını kullanmayın!" içerikli mesajı vatandaşları tedirgin ederek, sosyal medya üzerinden infiale yol açtı. Çok geçmeden ASAT Alanya Şube Müdürlüğü tarafından yalanlama mesajı yayınladı. ASAT'tan yapılan açıklamada; "Alanya ilçesinde 10.12.2021 tarihinde içmesuyu ile ilgili asılsız sosyal medya paylaşımları yapıldığı bilgisi kurumumuza ulaşmıştır. Bütün içmesuyu depolarımız kontrol altında olup herhangi bir sorun bulunmamaktadır. İçmesuyu şebekesine verilen sular düzenli olarak akredite laboratuvarımızda kontrol ve takip edilmektedir.Ayrıca sağlık il müdürlüğü de düzenli olarak  içmesuyu numunesi alarak su kalitemizi takip etmektedir.Kalite parametrelerince uygun olan içme suyu, su üretim tesislerimizde üretilerek şebekemize verilmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 

Açıklama sonrası saat 22.00 sıralarında bir mesaj daha atan Muhtar Dora, "Sularımızın temiz olduğu,yetkililerin incelemesi sonucu klor miktarının normal olduğu paniğe gerek olmadığı bildirildi" diyerek duyuruda bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop