mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Seçim Sonrası Kavga!

Gündem 27.01.2022 - 22:14, Güncelleme: 27.01.2022 - 22:50
 

Alanya’da Seçim Sonrası Kavga!

Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler Kaportcılar Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası’nın seçim sonucunun açıklanmasının ardından arbede çıktı.

Cikcilli Düğün Salonu'nda düzenlenen seçimde sabah da taraflar arasında gerginlik yaşanmıştı. Seçimde Mevcut başkan Kerim Taş, Alirıza Açman ve Ekrem Mesele yarıştılar. Seçimi Alirıza Açman'ın kazanmasının ardından Kerim Taş önce salondaki görevli polislere emekleri için teşekkür etti. Ardından  Taş, Açman'ın destekçilerinin beklediği kapının önüne gelerek kazanan tarafı destekleyenlerin elini sıkarak tebrik etmeye başladı. Bu sırada alanda bulunan bir şahsın Kerim Taş'a yönelik, "Gördün işte ananın a...ını" sözlerinin ardından arbede yaşandı. Sözleri sarf eden kişiye seslenen Açman taraftarları araya girerek, "Bu sözler sana yakışmadı" diye konuştu. Yaşanan arbedenin ardından devreye giren çevik kuvvet ekipleri Kerim Taş ile tarafları alandan uzaklaştırdı. Arbedede Açman'ı destekleyen bir kişinin burnu kırılırken, Taş'ın kardeşi olan Şekerhane Mahallesi Muhtarı Mustafa Taş karakola götürüldü.
Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler Kaportcılar Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası’nın seçim sonucunun açıklanmasının ardından arbede çıktı.

Cikcilli Düğün Salonu'nda düzenlenen seçimde sabah da taraflar arasında gerginlik yaşanmıştı. Seçimde Mevcut başkan Kerim Taş, Alirıza Açman ve Ekrem Mesele yarıştılar. Seçimi Alirıza Açman'ın kazanmasının ardından Kerim Taş önce salondaki görevli polislere emekleri için teşekkür etti. Ardından  Taş, Açman'ın destekçilerinin beklediği kapının önüne gelerek kazanan tarafı destekleyenlerin elini sıkarak tebrik etmeye başladı.

Bu sırada alanda bulunan bir şahsın Kerim Taş'a yönelik, "Gördün işte ananın a...ını" sözlerinin ardından arbede yaşandı. Sözleri sarf eden kişiye seslenen Açman taraftarları araya girerek, "Bu sözler sana yakışmadı" diye konuştu.

Yaşanan arbedenin ardından devreye giren çevik kuvvet ekipleri Kerim Taş ile tarafları alandan uzaklaştırdı. Arbedede Açman'ı destekleyen bir kişinin burnu kırılırken, Taş'ın kardeşi olan Şekerhane Mahallesi Muhtarı Mustafa Taş karakola götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop