mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Vatandaş ASAT’tan İllallah Etti

Gündem 19.07.2023 - 13:03, Güncelleme: 19.07.2023 - 13:03
 

Alanya'da Vatandaş ASAT’tan İllallah Etti

Alanya’da ASAT’ın aylardır bitirilemeyen tadilatlarından dolayı susuz kalan vatandaşlar isyan etti. ASAT görevlilerinin taleplerine çözüm odaklı yaklaşmadığını söyleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’e seslendi.

Alanya’nın Kestel Mahallesi Sigorta Caddesi Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarından dolayı sürekli su kesintisi olması mahalle halkını canından bezdirdi. Çalışmaların aylardır bitirilemediğini, ASAT’a çözüm taleplerinin ise klişe sözlerle geçiştirildiğini belirten vatandaşlar, yaz aylarında çekilmez olan soruna kesin çözüm istiyor. Vatandaşlar, “Sürekli sular kesiliyor. ASAT’ı aradığımızda ise tadilat var deniyor. Aylardır devam eden tadilat mı olur? Yaz sıcağında susuzluktan dolayı ev ve kişisel temizliğimizi yapamaz hale geldik. Su ihtiyacımızı bidonlara doldurup eve getirerek karşılayabiliyoruz. Bu soruna bir çözüm bekliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in konuya duyarlılık göstermesini istiyoruz. Çünkü ASAT görevlilerinin her biri farklı bir mazeret veya ‘Tadilat yapıyoruz, en kısa sürede bitecek, halledeceğiz’ gibi sözlerle geçiştiriyorlar. Bizi yaz sıcağında susuzluktan kurtarın” dediler.  Öte yandan sorunun sadece söz konusu caddede değil Alanya’nın birçok mahallesinde de yaşandığı ve şikâyetlerin ardı arkasının kesilmediği belirtildi.
Alanya’da ASAT’ın aylardır bitirilemeyen tadilatlarından dolayı susuz kalan vatandaşlar isyan etti. ASAT görevlilerinin taleplerine çözüm odaklı yaklaşmadığını söyleyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’e seslendi.

Alanya’nın Kestel Mahallesi Sigorta Caddesi Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarından dolayı sürekli su kesintisi olması mahalle halkını canından bezdirdi. Çalışmaların aylardır bitirilemediğini, ASAT’a çözüm taleplerinin ise klişe sözlerle geçiştirildiğini belirten vatandaşlar, yaz aylarında çekilmez olan soruna kesin çözüm istiyor.

Vatandaşlar, “Sürekli sular kesiliyor. ASAT’ı aradığımızda ise tadilat var deniyor. Aylardır devam eden tadilat mı olur? Yaz sıcağında susuzluktan dolayı ev ve kişisel temizliğimizi yapamaz hale geldik. Su ihtiyacımızı bidonlara doldurup eve getirerek karşılayabiliyoruz. Bu soruna bir çözüm bekliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in konuya duyarlılık göstermesini istiyoruz. Çünkü ASAT görevlilerinin her biri farklı bir mazeret veya ‘Tadilat yapıyoruz, en kısa sürede bitecek, halledeceğiz’ gibi sözlerle geçiştiriyorlar. Bizi yaz sıcağında susuzluktan kurtarın” dediler. 

Öte yandan sorunun sadece söz konusu caddede değil Alanya’nın birçok mahallesinde de yaşandığı ve şikâyetlerin ardı arkasının kesilmediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop