mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Yanan Teknenin Sahibi Açıkladı: 'Kundaklama Yok!'

Gündem 17.08.2021 - 22:18, Güncelleme: 17.08.2021 - 22:43
 

Alanya'da Yanan Teknenin Sahibi Açıkladı: 'Kundaklama Yok!'

Alanya'nın Türkler limanında meydana gelen tekne yangını ile ilgili 'Last King' teknesinin sahibi Hasan Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.

Türkler'de 4 teknenin aynı anda yandığı facia sonrası kundaklama iddialarına, Türkiye'nin en büyük tur teknesi özelliğini taşıyan 'Last King' isimli teknenin sahibi Hasan Çavuoğlu açıklık getirdi. Çavuşoğlu açıklamasında; "Öncelikle ziyaretime gelerek arayarak üzüntülerini ileten dostlar yalnız bırakmadıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır.  Malum olay Mozi 07 teknesi içinden çıkan bir yangın. Şiddetli poyrazın etkisiyle 30 saniye içinde Rainboy teknesi yanarak Last King kaçarken üzerine yaslanmasından dolayı çıkmıştır. Kimse bilgi alanı olmadğı işlere burnunu sokup çok bilmişlik yapmasın. Her hangi bir kundaklama yoktur. Çok şükür bende ve limanda bir can kaybı yaşanmadı. Kaza saat 22 00 sularında olmuştur. Her gemide 3. 5, benimkinde 10 üzeri personel kalıyor ve yatıyor. Şayet gece olsaydı en az 15-20 cenazemiz olurdu. Allahıma binlerce şükür can kaybımız yok. Mala gelince, ben yaptım bir daha yapacağım. Sıfırdan ince ince yanıcı, sıcakta soğukta, yağmurda gece gündüz. İnce ince motif gibi işleyeceğiz. Ekibimizle verdiğimiz bir emek eseridir. Tek üzüntümüz budur. Emeğe saygı duymasını bilmeyen insan bizden uzak dursun." dedi. Hasan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından açıklamasının altına  'Last King' isimli teknenin yapım aşamasında resimlerini paylaştı. 
Alanya'nın Türkler limanında meydana gelen tekne yangını ile ilgili 'Last King' teknesinin sahibi Hasan Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu.

Türkler'de 4 teknenin aynı anda yandığı facia sonrası kundaklama iddialarına, Türkiye'nin en büyük tur teknesi özelliğini taşıyan 'Last King' isimli teknenin sahibi Hasan Çavuoğlu açıklık getirdi.

Çavuşoğlu açıklamasında; "Öncelikle ziyaretime gelerek arayarak üzüntülerini ileten dostlar yalnız bırakmadıkları için ne kadar teşekkür etsek azdır.  Malum olay Mozi 07 teknesi içinden çıkan bir yangın. Şiddetli poyrazın etkisiyle 30 saniye içinde Rainboy teknesi yanarak Last King kaçarken üzerine yaslanmasından dolayı çıkmıştır. Kimse bilgi alanı olmadğı işlere burnunu sokup çok bilmişlik yapmasın. Her hangi bir kundaklama yoktur.
Çok şükür bende ve limanda bir can kaybı yaşanmadı. Kaza saat 22 00 sularında olmuştur. Her gemide 3. 5, benimkinde 10 üzeri personel kalıyor ve yatıyor. Şayet gece olsaydı en az 15-20 cenazemiz olurdu. Allahıma binlerce şükür can kaybımız yok. Mala gelince, ben yaptım bir daha yapacağım. Sıfırdan ince ince yanıcı, sıcakta soğukta, yağmurda gece gündüz. İnce ince motif gibi işleyeceğiz. Ekibimizle verdiğimiz bir emek eseridir. Tek üzüntümüz budur. Emeğe saygı duymasını bilmeyen insan bizden uzak dursun." dedi.

Hasan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından açıklamasının altına  'Last King' isimli teknenin yapım aşamasında resimlerini paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop