mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Gündem 03.01.2022 - 11:56, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:56
 

Alanya’da Yol ve Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmaları Payallar, Oba, Kestel, Mahmutlar ve Dim Alacami mahallelerinde devam ediyor.

Payallar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Caddesi’nde kaldırım ve üstyapı çalışması yapan ekipler, Payallar Sağlık Ocağı yanında yeni yol açma çalışmasını sürdürüyor. Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, belirli bir program dâhilinde şehrin gelişimine paralel olarak imar yolu ve standart altyapı hizmetlerini üretmeye devam ediyor. Kırsal mahallelerden Dim Alacami de ise yol düzenleme çalışması yapılıyor. KIRSAL MAHALLLERDE YAĞIŞLARLA BOZULAN YOLLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR Özellikle kırsal bölgelerde sağanak yağış sonrası yaşanan toprak kaymaları nedeniyle bozulan yollara müdahale edilerek gerekli onarımlar yapılıyor. Heyelan nedeniyle hasar oluşan yollarda ise istinat duvarı yapılarak yol güvenli hale getiriliyor. 
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmaları Payallar, Oba, Kestel, Mahmutlar ve Dim Alacami mahallelerinde devam ediyor.

Payallar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile Atatürk Caddesi’nde kaldırım ve üstyapı çalışması yapan ekipler, Payallar Sağlık Ocağı yanında yeni yol açma çalışmasını sürdürüyor. Alanya Belediyesi Fen İşleri ekipleri, belirli bir program dâhilinde şehrin gelişimine paralel olarak imar yolu ve standart altyapı hizmetlerini üretmeye devam ediyor. Kırsal mahallelerden Dim Alacami de ise yol düzenleme çalışması yapılıyor.

KIRSAL MAHALLLERDE YAĞIŞLARLA BOZULAN YOLLARDA BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Özellikle kırsal bölgelerde sağanak yağış sonrası yaşanan toprak kaymaları nedeniyle bozulan yollara müdahale edilerek gerekli onarımlar yapılıyor. Heyelan nedeniyle hasar oluşan yollarda ise istinat duvarı yapılarak yol güvenli hale getiriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop