mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Yunus Emre Caddesi Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Gündem 05.02.2024 - 14:57, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:57
 

Alanya’da Yunus Emre Caddesi Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Alanya Belediyesi, 2023 yılında 46 kilometre sıcak asfalt ve 130 kilometre sathi kaplama çalışması ile vatandaşlara kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sağladı.

2024 yılında da asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Alanya Belediyesi; Demirtaş, Mahmutlar, Kargıcak ve Kestel’den sonra kent merkezinde yol kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yunus Emre Caddesi, Başkent Hastanesi önünde çift yön asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi. Hafta sonu asfalt kırım ve düzenleme çalışması yapılan cadde pazar günü kaliteli ve  konforlu asfaltla buluşturuldu.
Alanya Belediyesi, 2023 yılında 46 kilometre sıcak asfalt ve 130 kilometre sathi kaplama çalışması ile vatandaşlara kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sağladı.

2024 yılında da asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Alanya Belediyesi; Demirtaş, Mahmutlar, Kargıcak ve Kestel’den sonra kent merkezinde yol kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Yunus Emre Caddesi, Başkent Hastanesi önünde çift yön asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi. Hafta sonu asfalt kırım ve düzenleme çalışması yapılan cadde pazar günü kaliteli ve  konforlu asfaltla buluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop