mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Talepleri Bakan Bak’a İletildi

Siyaset 12.07.2023 - 17:09, Güncelleme: 12.07.2023 - 17:09
 

Alanya’nın Talepleri Bakan Bak’a İletildi

Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’daki 2 okul tipi spor salonu ve bin kişilik öğrenci yurdu ile ilgili taleplerde bulundu.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Ankara temaslarına hız kesmeden devam ediyor. Toklu, dün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı, önceki dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşolu, Antalya milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Atay Uslu ve İbrahim Ethem Taş ile birlikte ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Alanya Gençlik Merkezi’nin taleplerini Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a ileten Toklu, “İklim elverişliliği, lokasyon ve ulaşım anlamında oldukça önemli bir konuma sahip olan Alanya’nın hem spor turizminin gelişimi hem de kapasite artımı, artan genç nüfusu daha fazla sporla buluşturmak ve ulusal ve uluslararası müsabakaların ilçemizde daha fazla yapılabilmesi adına girişimlerde bulunmayı sürdürüyoruz. Alanya’mıza kazandırmayı hedeflediğimiz 2 adet okul tipi spor salonu ve bin kişilik öğrenci yurdu talebinde bulunduk. Geçtiğimiz ay Mahmutlar Mahallemize müjdesini verdiğimiz bir adet kapalı spor salonu projesinde de çalışmaların hızlandırılması yönündeki talebimizi sayın bakanımıza ilettim” dedi. "ALANYASPOR ÖNCELİĞİMİZ" Alanyaspor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarıyla alakalı talepleri Bakan Bak’a ileten Toklu, “Şehrimizin marka değeri, Alanyaspor'umuz her zaman önceliğimizdir. Alanyaspor tesislerinin çatısının onarımı ve locaların yapılmasıyla alakalı talebimizi Bak’a ilettik. Sayın bakanımız konuyla ilgileneceklerini ifade etti” diye konuştu.  “AMACIMIZ SPOR TURİZMİNİ 12 AYA YAYMAK” Doğası, tarihi güzellikleri, denizi, kültürel varlıklarıyla yüz binlerce turistin tercih noktası olan Alanya’da spor turizminin 12 aya yayılmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Toklu “Şehrimiz, birçok alternatif turizm türünün yapılabildiği uygun bir coğrafyaya sahip olmakla birlikte spor turizmi için de muhteşem olanaklar sunuyor. Dört mevsimin aynı anda yaşandığı Alanya’mızda yaz ve kış aylarında pek çok sportif faaliyetlerin yapılmasına son derece uygun şartlara sahip nadir bölgelerden. Bu durumu iyi değerlendirip spor turizmini 12 aya yayabilmek için çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Toklu, Bak’a Alanya’ya göstermiş olduğu ilgi, alakadan ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.
Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’daki 2 okul tipi spor salonu ve bin kişilik öğrenci yurdu ile ilgili taleplerde bulundu.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Ankara temaslarına hız kesmeden devam ediyor. Toklu, dün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı, önceki dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşolu, Antalya milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Atay Uslu ve İbrahim Ethem Taş ile birlikte ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Alanya Gençlik Merkezi’nin taleplerini Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a ileten Toklu, “İklim elverişliliği, lokasyon ve ulaşım anlamında oldukça önemli bir konuma sahip olan Alanya’nın hem spor turizminin gelişimi hem de kapasite artımı, artan genç nüfusu daha fazla sporla buluşturmak ve ulusal ve uluslararası müsabakaların ilçemizde daha fazla yapılabilmesi adına girişimlerde bulunmayı sürdürüyoruz. Alanya’mıza kazandırmayı hedeflediğimiz 2 adet okul tipi spor salonu ve bin kişilik öğrenci yurdu talebinde bulunduk. Geçtiğimiz ay Mahmutlar Mahallemize müjdesini verdiğimiz bir adet kapalı spor salonu projesinde de çalışmaların hızlandırılması yönündeki talebimizi sayın bakanımıza ilettim” dedi.

"ALANYASPOR ÖNCELİĞİMİZ"

Alanyaspor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarıyla alakalı talepleri Bakan Bak’a ileten Toklu, “Şehrimizin marka değeri, Alanyaspor'umuz her zaman önceliğimizdir. Alanyaspor tesislerinin çatısının onarımı ve locaların yapılmasıyla alakalı talebimizi Bak’a ilettik. Sayın bakanımız konuyla ilgileneceklerini ifade etti” diye konuştu. 

“AMACIMIZ SPOR TURİZMİNİ 12 AYA YAYMAK”
Doğası, tarihi güzellikleri, denizi, kültürel varlıklarıyla yüz binlerce turistin tercih noktası olan Alanya’da spor turizminin 12 aya yayılmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Toklu “Şehrimiz, birçok alternatif turizm türünün yapılabildiği uygun bir coğrafyaya sahip olmakla birlikte spor turizmi için de muhteşem olanaklar sunuyor. Dört mevsimin aynı anda yaşandığı Alanya’mızda yaz ve kış aylarında pek çok sportif faaliyetlerin yapılmasına son derece uygun şartlara sahip nadir bölgelerden. Bu durumu iyi değerlendirip spor turizmini 12 aya yayabilmek için çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Toklu, Bak’a Alanya’ya göstermiş olduğu ilgi, alakadan ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop