mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’ya Demirleyen TCG Göksu’ya Yoğun İlgi

Gündem 23.04.2024 - 16:11, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:11
 

Alanya’ya Demirleyen TCG Göksu’ya Yoğun İlgi

Alanya’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104’üncü yıl dönümünde halka açılan TCG Göksu (F-497) Fırkateyni ilçede yaşayan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Alanya’da kutlanan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında ilçeye demirleyen TCG Göksu (F-497) Fırkateyni vatandaşların ziyaretine açıldı. 138 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki TCG Göksu, modern donanımı ve etkileyici yapısıyla ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Ziyaretçilere görevlendirilen gemi mürettebatı tarafından bilgiler TCG Göksu hakkında bilgiler verilirken geminin arka bölümünde olan helikopter özellikle çocuklardan yoğun ilgi gördü. Ziyarette çocuklar helikopterin kokpit koltuğuna girerek fotoğraf çektirdi. TCG Göksu saat 17.00’ye kadar ziyarete açık olacak.
Alanya’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104’üncü yıl dönümünde halka açılan TCG Göksu (F-497) Fırkateyni ilçede yaşayan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Alanya’da kutlanan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ etkinlikleri kapsamında ilçeye demirleyen TCG Göksu (F-497) Fırkateyni vatandaşların ziyaretine açıldı. 138 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki TCG Göksu, modern donanımı ve etkileyici yapısıyla ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Ziyaretçilere görevlendirilen gemi mürettebatı tarafından bilgiler TCG Göksu hakkında bilgiler verilirken geminin arka bölümünde olan helikopter özellikle çocuklardan yoğun ilgi gördü. Ziyarette çocuklar helikopterin kokpit koltuğuna girerek fotoğraf çektirdi. TCG Göksu saat 17.00’ye kadar ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop