mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’yı Şok Eden Olay! Çöpte Bebek Cesedi Bulundu

Asayiş 10.05.2022 - 10:59, Güncelleme: 10.05.2022 - 10:59
 

Alanya’yı Şok Eden Olay! Çöpte Bebek Cesedi Bulundu

Alanya’da dün gece saatlerinde, Türkler Mahallesi’ndeki katı atık ve entegre tesisinde bebek cesedi bulundu.

Olay gece saatleinde Türkler Mahallesi'ndeki katı atık ve entegre tesisinde meydana geldi. Bir vatandaş atık tesisinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu. Şahıs durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.  YENİ DOĞDUĞU BELİRLENDİ Sağlık ekibinin kontrolünde, yeni doğduğunu belirledikleri kanlar içerisindeki erkek bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerindeki çalışmalarının ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.  
Alanya’da dün gece saatlerinde, Türkler Mahallesi’ndeki katı atık ve entegre tesisinde bebek cesedi bulundu.

Olay gece saatleinde Türkler Mahallesi'ndeki katı atık ve entegre tesisinde meydana geldi. Bir vatandaş atık tesisinde yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu. Şahıs durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

YENİ DOĞDUĞU BELİRLENDİ

Sağlık ekibinin kontrolünde, yeni doğduğunu belirledikleri kanlar içerisindeki erkek bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerindeki çalışmalarının ardından çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop