mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Adayı Özçelik Basın Mensuplarıyla Buluştu

Gündem 04.02.2024 - 19:01, Güncelleme: 04.02.2024 - 19:01
 

Başkan Adayı Özçelik Basın Mensuplarıyla Buluştu

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Toplantıda basının sorularını yanıtlayan Özçelik, Alanya Belediyesi’ni şeffaf bir şekilde yöneteceklerinin altını çizdi.

Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, basın mensupları ile kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi. Basın mensuplarının da sorularını yanıtladığı toplantıda konuşan Özçelik, şehit düşen askerlerimizi ve 6 Şubat depreminde hayatına kaybedenleri unutmadı. “Hepinizin bildiği ve benimde inandığım haliyle Alanya’da hepimiz şikayet eder hale geldik.” Şeklinde konuşan Özçelik, “Alanya’nın nüfusu kontrolsüz bir şekilde büyümeye devam ediyor ve altyapısının artık karşılamadığını hepimiz biliyoruz. Şehrimiz tarım ve turizm olarak iki temel üretim şekliyle bugüne kadar geldi. Hem tarımda hem turizmde bıraktık ucunu nereye giderse oraya doğru gidiyor. Bunun şahidi hepimiziz. Alanya’da istikrarlı temiz su ve düzenli elektrik ihtiyacımız var. Havada bulutu gördüğümüz zaman mutlaka bir yerlerde elektriğimiz kesiliyor” dedi.
CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Toplantıda basının sorularını yanıtlayan Özçelik, Alanya Belediyesi’ni şeffaf bir şekilde yöneteceklerinin altını çizdi.

Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, basın mensupları ile kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi. Basın mensuplarının da sorularını yanıtladığı toplantıda konuşan Özçelik, şehit düşen askerlerimizi ve 6 Şubat depreminde hayatına kaybedenleri unutmadı.

“Hepinizin bildiği ve benimde inandığım haliyle Alanya’da hepimiz şikayet eder hale geldik.” Şeklinde konuşan Özçelik, “Alanya’nın nüfusu kontrolsüz bir şekilde büyümeye devam ediyor ve altyapısının artık karşılamadığını hepimiz biliyoruz. Şehrimiz tarım ve turizm olarak iki temel üretim şekliyle bugüne kadar geldi. Hem tarımda hem turizmde bıraktık ucunu nereye giderse oraya doğru gidiyor. Bunun şahidi hepimiziz. Alanya’da istikrarlı temiz su ve düzenli elektrik ihtiyacımız var. Havada bulutu gördüğümüz zaman mutlaka bir yerlerde elektriğimiz kesiliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop