mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Böcek Basın Duysun İstemedi!

Gündem 22.04.2022 - 00:05, Güncelleme: 22.04.2022 - 00:05
 

Başkan Böcek Basın Duysun İstemedi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek, bu akşam Salı Pazarı’nda verdiği iftar daveti nedeni ile Alanya'ya geldi.

Başkan Böcek, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi ziyaretleri ardından Alanya’daki muhtarlarla ve STK’larla ALTSO Konferans Salonu’nda buluştu. Başkan Böcek’e yapılan coşkulu karşılamanın ardından soru cevap kısmına geçildi. Ancak Böcek basın mensuplarının salondan çıkarılmasını istedi. Görüşme öncesindeki coşkulu karşılama anlarında basın mensuplarının görüntü almasında hiçbir problem olmazken, soru cevap kısmına geçildiğinde basın mensuplarından görüntü alınmaması istendi. Basının davet edilip, sorunların dile getirileceği anda basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmemesi 'Şeffaflık' ilkesine sıkı sıkıya bağlı olduklarını telafuz eden Millet ittifakı cephesini bile şaşırttı.  Basına kapatılan toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce 2016’da temeli atılan ve inşaatı hala devam eden ancak proje konusundaki itirazlarına olumlu yanıt alamayan Alanya Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından yürütmenin durdurulması için mahkemeye taşınan Türkler Mahallesi’ndeki Toptancı Hal Kompleksi’nin de konuşulduğu öğrenildi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek, bu akşam Salı Pazarı’nda verdiği iftar daveti nedeni ile Alanya'ya geldi.

Başkan Böcek, Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi ziyaretleri ardından Alanya’daki muhtarlarla ve STK’larla ALTSO Konferans Salonu’nda buluştu. Başkan Böcek’e yapılan coşkulu karşılamanın ardından soru cevap kısmına geçildi. Ancak Böcek basın mensuplarının salondan çıkarılmasını istedi. Görüşme öncesindeki coşkulu karşılama anlarında basın mensuplarının görüntü almasında hiçbir problem olmazken, soru cevap kısmına geçildiğinde basın mensuplarından görüntü alınmaması istendi. Basının davet edilip, sorunların dile getirileceği anda basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmemesi 'Şeffaflık' ilkesine sıkı sıkıya bağlı olduklarını telafuz eden Millet ittifakı cephesini bile şaşırttı. 

Basına kapatılan toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce 2016’da temeli atılan ve inşaatı hala devam eden ancak proje konusundaki itirazlarına olumlu yanıt alamayan Alanya Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından yürütmenin durdurulması için mahkemeye taşınan Türkler Mahallesi’ndeki Toptancı Hal Kompleksi’nin de konuşulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop