mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Gök’ten Alanyalı Pazarcıya Önemli Duyuru!

Gündem 20.06.2022 - 08:35, Güncelleme: 20.06.2022 - 08:44
 

Başkan Gök’ten Alanyalı Pazarcıya Önemli Duyuru!

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök , 'Türkler pazarı Avsallar ve Tosmur pazarındaki yeni açmaya başlayan arkadaşların kesinlikle ve kesinlikle ne odamızın ne benim ne de yönetimdeki arkadaşlarımın alakası yoktur!' sözleri ile pazarcı esnafına duyuruda bulundu.

Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Gök , göreve geldiği günden beri vaadlerini bir bir gerçekleştirdiklerini belirterek, pazarcı esnafına pazar esnafına duyurda bulundu Başkan Gök; "Malum yeni seçilen bir başkanım ve elimizden gelen hizmeti yapmak için ekibimle gece gündüz çalışıp emek veriyoruz.Vâatlerimizi hayata geçirmek için hemen kolları sıvadık bunlara odamızın düzenlemesi oba ve Tosmur pazarındaki tuvalet, poşet ve araç park yapılmasını önlemek için tabela çalışması yaptık daha da yapmaya devam edeceğiz. Pazarların çizgi dışına uzamasında özellikle Türkler pazarı Avsallar ve Tosmur pazarındaki yeni açmaya başlayan arkadaşların kesinlikle ve kesinlikle ne odamızın ne benim ne de yönetimdeki arkadaşlarımın alakası yoktur . Yaptığımız görüşmeler neticesinde çizgi dışına açan esnafların sezon sonu kaldırılacağını belirtmek istiyorum.Biz hizmet için bu yola çıktık çıkar için değil bunu bütün esnaflarımızın bilgisine arz ederim.Bütün esnaflarımıza hayırlı işler.Bol kazançlar." dedi.
Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök , 'Türkler pazarı Avsallar ve Tosmur pazarındaki yeni açmaya başlayan arkadaşların kesinlikle ve kesinlikle ne odamızın ne benim ne de yönetimdeki arkadaşlarımın alakası yoktur!' sözleri ile pazarcı esnafına duyuruda bulundu.

Alanya Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Gök , göreve geldiği günden beri vaadlerini bir bir gerçekleştirdiklerini belirterek, pazarcı esnafına pazar esnafına duyurda bulundu Başkan Gök; "Malum yeni seçilen bir başkanım ve elimizden gelen hizmeti yapmak için ekibimle gece gündüz çalışıp emek veriyoruz.Vâatlerimizi hayata geçirmek için hemen kolları sıvadık bunlara odamızın düzenlemesi oba ve Tosmur pazarındaki tuvalet, poşet ve araç park yapılmasını önlemek için tabela çalışması yaptık daha da yapmaya devam edeceğiz. Pazarların çizgi dışına uzamasında özellikle Türkler pazarı Avsallar ve Tosmur pazarındaki yeni açmaya başlayan arkadaşların kesinlikle ve kesinlikle ne odamızın ne benim ne de yönetimdeki arkadaşlarımın alakası yoktur .

Yaptığımız görüşmeler neticesinde çizgi dışına açan esnafların sezon sonu kaldırılacağını belirtmek istiyorum.Biz hizmet için bu yola çıktık çıkar için değil bunu bütün esnaflarımızın bilgisine arz ederim.Bütün esnaflarımıza hayırlı işler.Bol kazançlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop