mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Sünbül'den İlk Açıkalama Geldi

Siyaset 10.01.2024 - 17:52, Güncelleme: 10.01.2024 - 17:52
 

Başkan Sünbül'den İlk Açıkalama Geldi

MHP'nin Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Adem Murat Yücel olarak açıklaması sonrası MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül'den açıklama gerçekleştiridi.

MHP, toplam 55 belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de yer aldı.  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Adem Murat Yücel olarak belirlenmesi üzerine yapmış olduğu açıklamarında;  "MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Alanya Belediye Başkanlığı adaylığına mevcut belediye başkanımız Adem Murat Yücel yeniden aday gösterilmiştir. Camiamıza, partimize ve Alanyamıza hayırlı olmasını öncellikle Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 2014 ve 2019’da yapılan seçimlerde ile birlikte MHP'li belediye başkanımız Adem Murat Yücel, belediye başkanlığına seçilmişti. Ve geride kalan 10 yıllık sürede MHP'nin üretken belediyecilik anlayışıyla, kısıtlı ve dar imkanlara rağmen şehrin her noktasına, kırsaldan şehir merkezi, 102 mahalle ve 84 yaylamıza ciddi manada hizmet verilmiştir.  Sayın belediye başkanımız Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakımızın tüm unsurları ile inşallah 31 Mart 2024'de ki seçimlerden de bir seçim zaferi ile çıkacağına inancımız tamdır.  Partimizin ve Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti’nin bütün mensupları ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de yeniden Cumhur ittifakı ile taçlanması için var gücümüzle bir ve beraber bir şekilde azimle çalışacağız. Cebab-ı Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile Alanya Kalesi'nde kale burçlarına asılı olan 3 hilalli sancağımız 31 Mart'ta yapılacak seçimlerden sonra da bir dönem daha orada asılı kalacaktır.  Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.  Cenab-ı Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin." 
MHP'nin Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Adem Murat Yücel olarak açıklaması sonrası MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül'den açıklama gerçekleştiridi.

MHP, toplam 55 belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan adaylar arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de yer aldı. 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak Adem Murat Yücel olarak belirlenmesi üzerine yapmış olduğu açıklamarında; 

"MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Alanya Belediye Başkanlığı adaylığına mevcut belediye başkanımız Adem Murat Yücel yeniden aday gösterilmiştir. Camiamıza, partimize ve Alanyamıza hayırlı olmasını öncellikle Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

2014 ve 2019’da yapılan seçimlerde ile birlikte MHP'li belediye başkanımız Adem Murat Yücel, belediye başkanlığına seçilmişti. Ve geride kalan 10 yıllık sürede MHP'nin üretken belediyecilik anlayışıyla, kısıtlı ve dar imkanlara rağmen şehrin her noktasına, kırsaldan şehir merkezi, 102 mahalle ve 84 yaylamıza ciddi manada hizmet verilmiştir. 

Sayın belediye başkanımız Adem Murat Yücel ve Cumhur İttifakımızın tüm unsurları ile inşallah 31 Mart 2024'de ki seçimlerden de bir seçim zaferi ile çıkacağına inancımız tamdır. 
Partimizin ve Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti’nin bütün mensupları ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de yeniden Cumhur ittifakı ile taçlanması için var gücümüzle bir ve beraber bir şekilde azimle çalışacağız.

Cebab-ı Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile Alanya Kalesi'nde kale burçlarına asılı olan 3 hilalli sancağımız 31 Mart'ta yapılacak seçimlerden sonra da bir dönem daha orada asılı kalacaktır. 

Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. 
Cenab-ı Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop