mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Türkdoğan Bozkır Şenliklerine Katıldı

Gündem 12.07.2022 - 14:32, Güncelleme: 12.07.2022 - 14:56
 

Başkan Türkdoğan Bozkır Şenliklerine Katıldı

Bozkır Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen kültür ve sanat festivali'ne MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan'ın sahne aldığı Bozkır Kültür ve Sanat Festivali vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Festivale Bozkırlıların yanı sıra Alanya'dan da yoğun katılım sağlandı.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkan Yardımcı ve Konya  Milletvekili  Mustafa Kalaycı,MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ariom İnşaat sahibi Avni Erdoğan'da festivale katılanlar arasında yerlerini aldı. Başkan Türkdoğan, "21. Yüzyılın Karacaoğlanı, Ülkücü Hareketin gür sesi  Mustafa Yıldızdoğan ağabeyime Bozkır Belediyesi Kültür ve Sanat Festivalinde aldığı sahne sonrası, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı ve Bozkır Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Saygı ile birlikte Festival anısına Bozkır Belediyesi tarafından hazırlanan plaketini takdim ettik..." dedi. 
Bozkır Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen kültür ve sanat festivali'ne MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan'ın sahne aldığı Bozkır Kültür ve Sanat Festivali vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Festivale Bozkırlıların yanı sıra Alanya'dan da yoğun katılım sağlandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkan Yardımcı ve Konya  Milletvekili  Mustafa Kalaycı,MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ariom İnşaat sahibi Avni Erdoğan'da festivale katılanlar arasında yerlerini aldı.

Başkan Türkdoğan, "21. Yüzyılın Karacaoğlanı, Ülkücü Hareketin gür sesi  Mustafa Yıldızdoğan ağabeyime Bozkır Belediyesi Kültür ve Sanat Festivalinde aldığı sahne sonrası, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Kalaycı ve Bozkır Belediye Başkanımız Sayın Sadettin Saygı ile birlikte Festival anısına Bozkır Belediyesi tarafından hazırlanan plaketini takdim ettik..." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop