mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Türkdoğan’dan Güzelbağ Çıkartması

Gündem 26.07.2022 - 11:30, Güncelleme: 26.07.2022 - 11:30
 

Başkan Türkdoğan’dan Güzelbağ Çıkartması

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Güzelbağ Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Alanya Belediyesi iş birliği ile Güzelbağ Mahallesi’nde vatandaşların yararlanabileceği spor alanı hizmete girdi. Spor salonunun açılışına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.  Spor alanı açılışı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Türkdoğan ve MHP'li yöneticiler, Güzelbağ Mahalle Başkanı Kasım Kula'nın evine misafir oldular.  İlçe Başkanı Türkdoğan, "Güzelbağ Mahalle Başkanımız Kasım Kula’nın hanesine konuk olduk. Güzelbağ Muhtarımız, Güzelbağ Yardımlaşma Derneği Başkanı ve mahalle sakinlerimizle yerel ve genel siyasi gündem üzerine istişarede bulunarak, Güzelbağ mahallemizin talep ve beklentilerini not aldık. Nazik ev sahiplikleri ve sıcak karşılamaları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. 
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Güzelbağ Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Alanya Belediyesi iş birliği ile Güzelbağ Mahallesi’nde vatandaşların yararlanabileceği spor alanı hizmete girdi. Spor salonunun açılışına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Spor alanı açılışı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Türkdoğan ve MHP'li yöneticiler, Güzelbağ Mahalle Başkanı Kasım Kula'nın evine misafir oldular. 

İlçe Başkanı Türkdoğan, "Güzelbağ Mahalle Başkanımız Kasım Kula’nın hanesine konuk olduk. Güzelbağ Muhtarımız, Güzelbağ Yardımlaşma Derneği Başkanı ve mahalle sakinlerimizle yerel ve genel siyasi gündem üzerine istişarede bulunarak, Güzelbağ mahallemizin talep ve beklentilerini not aldık. Nazik ev sahiplikleri ve sıcak karşılamaları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop