mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

CHP Alanya ‘Bilişim Ve Entegrasyon Toplantısı’na Katıldı

Siyaset 18.02.2022 - 10:23, Güncelleme: 18.02.2022 - 10:24
 

CHP Alanya ‘Bilişim Ve Entegrasyon Toplantısı’na Katıldı

CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından il ve ilçelerin katılımıyla Antalya AKM Perge Salonu’nda geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in katılımıyla, Antalya’da düzenlenen ‘Bilişim ve Entegrasyon Toplantısı’na Alanya’dan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Antalya bölgesi il ve ilçe başkanları, sekreterleri, bilişim sorumluları, eğitim sorumluları, örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının da hazır bulunduğu toplantı geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantı Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve ardından Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’in açılış konuşmaları ile başladı. Ardından yapılan sunumda partinin dijital altyapısı ve teknolojik araçların etkin kullanımının anlatıldığı toplantıda seçim güvenliğinin sağlanması için yapılması gerekenler, seçim görevlilerinin atanması ve öbek örgütlenme modeli hakkında da detaylı bilgiler verildi.
CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından il ve ilçelerin katılımıyla Antalya AKM Perge Salonu’nda geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in katılımıyla, Antalya’da düzenlenen ‘Bilişim ve Entegrasyon Toplantısı’na Alanya’dan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Karagöz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birkan Ceylan ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Antalya bölgesi il ve ilçe başkanları, sekreterleri, bilişim sorumluları, eğitim sorumluları, örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları başkanlarının da hazır bulunduğu toplantı geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantı Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve ardından Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’in açılış konuşmaları ile başladı. Ardından yapılan sunumda partinin dijital altyapısı ve teknolojik araçların etkin kullanımının anlatıldığı toplantıda seçim güvenliğinin sağlanması için yapılması gerekenler, seçim görevlilerinin atanması ve öbek örgütlenme modeli hakkında da detaylı bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop