mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

CHP Alanya’nın Adayı Osman Özçelik Oldu

Siyaset 11.01.2024 - 09:38, Güncelleme: 11.01.2024 - 09:38
 

CHP Alanya’nın Adayı Osman Özçelik Oldu

CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı resmen Osman Özçelik oldu.

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, yaptığı açıklamada “CHP’nin 31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik’tir. Geçtiğimiz günlerde Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Sayın Osman Özçelik ile Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret etmiştik. Ziyaret sırasında genel başkanımız örgütümüzün oy birliğiyle yaptığı öneri bizim için çok kıymetlidir. Ayrıca, Sayın Osman Özçelik saygın bir iş insanıdır. Yılmaz bir Atatürkçüdür, yüksek motivasyonu ve ülkemize hizmet aşkı bizleri çok sevindirmiştir şeklinde konuştular” dedi.  “NİHAİ KARARA BAĞLANDI” Kandemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün yapılan Parti Meclisi Toplantısı’nda Sayın Osman Özçelik’in Alanya Belediye Başkanlığı nihai karara bağlandı. Alanya değişim istiyor. Alanya’da değişim zamanı çoktan geldi. Adaletli ve dürüst yönetim için, hemşehrilerimizin kaliteli yaşamı için, tüm çocuklarımızın zenginliği için, Alanya’mıza değer katmak için belediye başkan adayımız Osman Özçelik’tir” diye konuştu.  OSMAN ÖZÇELİK KİMDİR? 1 Kasım 1962 tarihinde doğumlu olan Osman Özçelik, ilk ve orta derece eğitimini Alanya’da tamamlamış, 1985 yılında Hacette Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Çalışma hayatına Özçelik Grup bünyesinde başlamıştır. Halen Grubun Yönetim Kurulu Başkanıdır. Alanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesidir. Özçelik, evli ve 2 çocuk babasıdır. 
CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı resmen Osman Özçelik oldu.

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, yaptığı açıklamada “CHP’nin 31 Mart 2024 günü yapılacak yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik’tir. Geçtiğimiz günlerde Alanya İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Sayın Osman Özçelik ile Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i ziyaret etmiştik. Ziyaret sırasında genel başkanımız örgütümüzün oy birliğiyle yaptığı öneri bizim için çok kıymetlidir. Ayrıca, Sayın Osman Özçelik saygın bir iş insanıdır. Yılmaz bir Atatürkçüdür, yüksek motivasyonu ve ülkemize hizmet aşkı bizleri çok sevindirmiştir şeklinde konuştular” dedi. 
“NİHAİ KARARA BAĞLANDI”
Kandemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün yapılan Parti Meclisi Toplantısı’nda Sayın Osman Özçelik’in Alanya Belediye Başkanlığı nihai karara bağlandı. Alanya değişim istiyor. Alanya’da değişim zamanı çoktan geldi. Adaletli ve dürüst yönetim için, hemşehrilerimizin kaliteli yaşamı için, tüm çocuklarımızın zenginliği için, Alanya’mıza değer katmak için belediye başkan adayımız Osman Özçelik’tir” diye konuştu. 

OSMAN ÖZÇELİK KİMDİR?
1 Kasım 1962 tarihinde doğumlu olan Osman Özçelik, ilk ve orta derece eğitimini Alanya’da tamamlamış, 1985 yılında Hacette Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Çalışma hayatına Özçelik Grup bünyesinde başlamıştır. Halen Grubun Yönetim Kurulu Başkanıdır. Alanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesidir. Özçelik, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop