mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

CHP’li Vekil Alanya’da Sorunları Dinledi

Siyaset 01.04.2022 - 22:35, Güncelleme: 01.04.2022 - 22:35
 

CHP’li Vekil Alanya’da Sorunları Dinledi

Alanya’da çeşitli ziyaretlerde bulunan ve ulaşım esnafının sorunlarını dinleyen CHP’li Milletvekili Aydın Özer, Ela bebeği de unutmadı. Özer, Türkiye’de 250 civarında SMA hastası bebek olduğunu hatırlatan Özer, bu konuda halkı duyarlı olmaya çağırdı.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve ‘Birinci Alanya Çiftçi Buluşması’na katılmak üzere Alanya’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer partililerle birlikte çok sayıda ziyaretlerde bulundu. Alanya’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, önce partisinde İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yöneticilerle görüştü. Görüşmenin ardından Özer ve partililer sırayla Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu işbirliği ile düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Teknoloji’ sergisini gezdiler. ULAŞIMIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ Özer ve beraberindekiler ardından ulaşım esnafının sorunlarını görüşmek üzere Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan ve yönetimiyle görüştüler. PARTİLİLER TEK TEK HALKA SESLENDİ Ela Bebek için düzenlenen kermese de katılan Özer ve CHP ekibi tek tek kamera karşısına geçerek halka seslendi. Özer ve partililer Ramazan’da yapılacak olan yardımların Ela bebeğe verilmesini istedi. Türkiye’de 250 civarında SMA hastası bebek olduğunu hatırlatan Özer, bu konuda halkı duyarlı olmaya çağırdı.
Alanya’da çeşitli ziyaretlerde bulunan ve ulaşım esnafının sorunlarını dinleyen CHP’li Milletvekili Aydın Özer, Ela bebeği de unutmadı. Özer, Türkiye’de 250 civarında SMA hastası bebek olduğunu hatırlatan Özer, bu konuda halkı duyarlı olmaya çağırdı.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve ‘Birinci Alanya Çiftçi Buluşması’na katılmak üzere Alanya’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer partililerle birlikte çok sayıda ziyaretlerde bulundu. Alanya’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, önce partisinde İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yöneticilerle görüştü. Görüşmenin ardından Özer ve partililer sırayla Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu işbirliği ile düzenlenen ‘Geçmişten Geleceğe Teknoloji’ sergisini gezdiler. ULAŞIMIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ Özer ve beraberindekiler ardından ulaşım esnafının sorunlarını görüşmek üzere Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllı ve Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan ve yönetimiyle görüştüler.

PARTİLİLER TEK TEK HALKA SESLENDİ

Ela Bebek için düzenlenen kermese de katılan Özer ve CHP ekibi tek tek kamera karşısına geçerek halka seslendi. Özer ve partililer Ramazan’da yapılacak olan yardımların Ela bebeğe verilmesini istedi. Türkiye’de 250 civarında SMA hastası bebek olduğunu hatırlatan Özer, bu konuda halkı duyarlı olmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop