mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Coşkun Karadağ’dan ‘Adem Murat Yücel’ Açıklaması

Siyaset 22.03.2022 - 21:00, Güncelleme: 22.03.2022 - 21:00
 

Coşkun Karadağ’dan ‘Adem Murat Yücel’ Açıklaması

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, bugün basına yansıyan ' Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in CHP'ye transfer olacağı' haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

Karadağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’in partimizden belediye başkanı adayı olacağına dönük haberler yayınlanmıştır. Bu konuda partili arkadaşlarımı ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyuyorum. Daha önce yaptığım açıklamalarda belirttiğim gibi genel merkezimizden, il başkanlığımızdan ve yetkili kurumlarımızdan şu ana kadar yerel seçimlerle ilgili herhangi bir aday çalışması gündeme gelmemiştir. Ortada henüz böyle bir çalışma yokken bu tür haberler spekülasyondan öteye geçmediği gibi  aday konusunda yorum yapmak da doğru olmaz. Önceliğimiz, erken veya normal zamanda yapılacak olan genel milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Parti disiplini almış yöneticiler olarak görüş ve düşüncelerimizi özgür bir şekilde ifade ederken bunun yanı sıra ortak akılla milletimiz menfaatine olacak kararlara imzamızı da atarız. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.”  
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, bugün basına yansıyan ' Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in CHP'ye transfer olacağı' haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

Karadağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel’in partimizden belediye başkanı adayı olacağına dönük haberler yayınlanmıştır. Bu konuda partili arkadaşlarımı ve kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyuyorum. Daha önce yaptığım açıklamalarda belirttiğim gibi genel merkezimizden, il başkanlığımızdan ve yetkili kurumlarımızdan şu ana kadar yerel seçimlerle ilgili herhangi bir aday çalışması gündeme gelmemiştir.
Ortada henüz böyle bir çalışma yokken bu tür haberler spekülasyondan öteye geçmediği gibi  aday konusunda yorum yapmak da doğru olmaz.
Önceliğimiz, erken veya normal zamanda yapılacak olan genel milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Parti disiplini almış yöneticiler olarak görüş ve düşüncelerimizi özgür bir şekilde ifade ederken bunun yanı sıra ortak akılla milletimiz menfaatine olacak kararlara imzamızı da atarız. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop