mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ela Bebeğin İlk Ziyaretçisi Ahmet Bebek Oldu

Gündem 05.02.2022 - 21:46, Güncelleme: 05.02.2022 - 21:46
 

Ela Bebeğin İlk Ziyaretçisi Ahmet Bebek Oldu

Alanyalı Ünal ailesinin 6 aylık kızları Ela bebekte SMA Tip 1 teşhisi konuldu.

Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin 6 aylık kızları Ela bebek, SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Yaklaşık 2 ay önce bebeklerinin ayaklarında hareketsizlik olduğunu fark eden anne ve baba Alanya’da ki  hastanelere gitti. Buradan Antalya’ya sevk edilen Ela bebeğin Tıp Fakültesi’nde yapılan testler sonucunda SMA Tip 1 hastası olduğu belirlendi. 6 aylık  Ela bebeğin babası Hayrullah Ünal, ‘’Bu hastalığın tedavisi şu anda ancak Amerika’da yapılabiliyormuş. Biz aile olarak çok üzgünüz. Evladımız için  ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Öncelikle Alanya ve tüm Türkiye’nin duasını bekliyoruz’’ dedi. Ela bebeğin hastalığını öğrendiğinde büyük şok yaşadığını belirten anne Nuray Ünal, bütün annelerin desteğini bekliyorum dedi. Bugün Ela Bebeği, ABD’de tedavisi başarıyla SMA Tip 2 hastası Ahmet bebek ve Çaltı ailesi ziyaret etti. Ünal ailesi ile tecrübelerini ve izledikleri yolları paylaşan Çaltı ailesi, Ela Bebek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Önümüzdeki günlerde resmi izinlerin alınıp, Alanya ve ülke genelinde yardım kampanyası başlatılması bekleniyor. 
Alanyalı Ünal ailesinin 6 aylık kızları Ela bebekte SMA Tip 1 teşhisi konuldu.

Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin 6 aylık kızları Ela bebek, SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Yaklaşık 2 ay önce bebeklerinin ayaklarında hareketsizlik olduğunu fark eden anne ve baba Alanya’da ki  hastanelere gitti. Buradan Antalya’ya sevk edilen Ela bebeğin Tıp Fakültesi’nde yapılan testler sonucunda SMA Tip 1 hastası olduğu belirlendi.

6 aylık  Ela bebeğin babası Hayrullah Ünal, ‘’Bu hastalığın tedavisi şu anda ancak Amerika’da yapılabiliyormuş. Biz aile olarak çok üzgünüz. Evladımız için  ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Öncelikle Alanya ve tüm Türkiye’nin duasını bekliyoruz’’ dedi. Ela bebeğin hastalığını öğrendiğinde büyük şok yaşadığını belirten anne Nuray Ünal, bütün annelerin desteğini bekliyorum dedi.

Bugün Ela Bebeği, ABD’de tedavisi başarıyla SMA Tip 2 hastası Ahmet bebek ve Çaltı ailesi ziyaret etti. Ünal ailesi ile tecrübelerini ve izledikleri yolları paylaşan Çaltı ailesi, Ela Bebek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Önümüzdeki günlerde resmi izinlerin alınıp, Alanya ve ülke genelinde yardım kampanyası başlatılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop