mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gazipaşa-Alanya’da Ocak Ayında Ruslar İlk Sırada

Gündem 12.02.2024 - 09:16, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:16
 

Gazipaşa-Alanya’da Ocak Ayında Ruslar İlk Sırada

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan alınan bilgilere göre Ocak ayı yolcu sayıları netleşti. Buna göre ilçeye Ocak ayında iç ve dış hatlardan toplamda 21 bin 743 yolcu iniş yaptı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı Ocak ayı verilerini Alanya Posta Medya ekibi ile paylaştı. Alınan bilgiler doğrultusunda yolcu akışının hızla sürdüğü havalimanına dış hatlardan toplamda 4 bin 939 yolcu gelirken iç hatlarda bu rakam 17 bin 346 olarak kayıtlara geçti. Ocak ayında havalimanına dış hatlardan 3 bin 716 yolcu sayısı ile en çok Ruslar gelirken ikinci sırada ise 673 yolcu sayısı ile İran oldu. RUSYA İLK SIRADA Rakamlara bakıldığında Rusya Ocak ayında lider olmayı başardı. Rusya 3 bin 716 yolcu ile ilk sırada yer alırken, 673 yolcu ile İran ikinci, 483 yolcu sayısı ile Finlandiya üçüncü, 67 yolcu sayısı ile Norveç dördüncü sırada yerini aldı. Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ve giden yolcu akışı ise toplamda 45 bin 127 olarak kayıtlara geçti.
Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan alınan bilgilere göre Ocak ayı yolcu sayıları netleşti. Buna göre ilçeye Ocak ayında iç ve dış hatlardan toplamda 21 bin 743 yolcu iniş yaptı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı Ocak ayı verilerini Alanya Posta Medya ekibi ile paylaştı. Alınan bilgiler doğrultusunda yolcu akışının hızla sürdüğü havalimanına dış hatlardan toplamda 4 bin 939 yolcu gelirken iç hatlarda bu rakam 17 bin 346 olarak kayıtlara geçti. Ocak ayında havalimanına dış hatlardan 3 bin 716 yolcu sayısı ile en çok Ruslar gelirken ikinci sırada ise 673 yolcu sayısı ile İran oldu.
RUSYA İLK SIRADA
Rakamlara bakıldığında Rusya Ocak ayında lider olmayı başardı. Rusya 3 bin 716 yolcu ile ilk sırada yer alırken, 673 yolcu ile İran ikinci, 483 yolcu sayısı ile Finlandiya üçüncü, 67 yolcu sayısı ile Norveç dördüncü sırada yerini aldı. Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ve giden yolcu akışı ise toplamda 45 bin 127 olarak kayıtlara geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop