mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Depremzedelerin içme suyu ücretlerinde kolaylık sağlanacak

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2023 - 13:15, Güncelleme: 15.02.2023 - 13:04
 

Depremzedelerin içme suyu ücretlerinde kolaylık sağlanacak

Depremzedelerin içme suyu ücretlerinde kolaylık sağlanacak

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 2023 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurulunda alınan kararla, deprem felaketi sonrasında Manisa’ya yerleşecek depremzede vatandaşlardan depozito, açma bedeli ve sözleşme bedelinde ücret talep edilmeyecek. Ayrıca MASKİ Genel Müdürlüğü, depremzedelerden 12 metreküpe kadar su kullanımda da temsili olarak 1 TL ücret alacak.MASKİ Genel Müdürlüğünün, 2023 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’nün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ele alındı. Yaptığı konuşmada, depremzedeler için alınacak içme suyu ile ilgili karar konusunda bilgi veren Başkan Güzgülü, vatandaşlardan depremzede olduklarını kanıtlayıcı belge dışında herhangi bir belge istenmeyeceğini, Manisa’ya gelen depremzedeleri yalnız bırakmayacaklarını söyledi.Güzgülü’nün konuşması sonrası depremzedelere kolaylık sağlayacak 2 madde oybirliğiyle Meclis tarafından kabul edildi.Alınan karara göre, Manisa’ya yerleşen depremzedelerden, depozito, açma bedeli ve sözleşme bedelinde ücret talep edilmeyecek ve depremzedelerden 12 metreküpe kadar su kullanımda da temsili olarak 1 TL ücret alacak.
Depremzedelerin içme suyu ücretlerinde kolaylık sağlanacak
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün 2023 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurulunda alınan kararla, deprem felaketi sonrasında Manisa’ya yerleşecek depremzede vatandaşlardan depozito, açma bedeli ve sözleşme bedelinde ücret talep edilmeyecek. Ayrıca MASKİ Genel Müdürlüğü, depremzedelerden 12 metreküpe kadar su kullanımda da temsili olarak 1 TL ücret alacak.
MASKİ Genel Müdürlüğünün, 2023 yılı 1. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’nün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ele alındı. Yaptığı konuşmada, depremzedeler için alınacak içme suyu ile ilgili karar konusunda bilgi veren Başkan Güzgülü, vatandaşlardan depremzede olduklarını kanıtlayıcı belge dışında herhangi bir belge istenmeyeceğini, Manisa’ya gelen depremzedeleri yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
Güzgülü’nün konuşması sonrası depremzedelere kolaylık sağlayacak 2 madde oybirliğiyle Meclis tarafından kabul edildi.
Alınan karara göre, Manisa’ya yerleşen depremzedelerden, depozito, açma bedeli ve sözleşme bedelinde ücret talep edilmeyecek ve depremzedelerden 12 metreküpe kadar su kullanımda da temsili olarak 1 TL ücret alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop