mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ölüme yüzen çocuklara polis müdahalesi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2023 - 14:51, Güncelleme: 25.04.2023 - 14:47
 

Ölüme yüzen çocuklara polis müdahalesi

Ölüme yüzen çocuklara polis müdahalesi

Antalya’da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte çocuklar ve gençler, tüm uyarılara rağmen serinlemek için Manavgat Irmağı’na girmeye devam ediyor. Irmak kenarında bulunan uyarı tabelalarını dikkate almayan çocuklar, polis ekipleri tarafından uyarılarak ırmaktan uzaklaştırılıyor.Manavgat ilçesinde yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yükselen hava sıcaklılarının etkisiyle çocuklar ve gençler başta Şavlak mevkii olmak üzere Manavgat Irmağı’nda yüzerek serinlemeye çalışıyor. Her yıl onlarca gencin Manavgat Irmağı’nda boğularak yaşamını yitirmesi nedeniyle, ırmağa girilen bölgelerde devriye gezen polis ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor. Zeynel Şenol Köprüsü yakınlarında çocukların ırmakta yüzdüğü ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı polisler, ırmakta yüzen gençleri ırmaktan uzaklaştırdı.Polisleri görünce ırmaktan kıyıya çıkan gençlere nasihatte bulunan ekipler, “Irmağa girmenin tehlikeli ve yasak olduğu tabelalarda görülüyor. Burada yüzerken başınıza bir şey gelirse aileniz çok üzülür. Lütfen ırmakta yüzmeyelim” diye konuştu.Polis ağabeylerinin nasihatinin ardından ırmakta yüzen 3 çocuk, üzerlerini giyinip bir daha ırmakta yüzmeyeceklerini söyleyerek ırmaktan uzaklaştı.
Ölüme yüzen çocuklara polis müdahalesi
Antalya’da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte çocuklar ve gençler, tüm uyarılara rağmen serinlemek için Manavgat Irmağı’na girmeye devam ediyor. Irmak kenarında bulunan uyarı tabelalarını dikkate almayan çocuklar, polis ekipleri tarafından uyarılarak ırmaktan uzaklaştırılıyor.
Manavgat ilçesinde yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yükselen hava sıcaklılarının etkisiyle çocuklar ve gençler başta Şavlak mevkii olmak üzere Manavgat Irmağı’nda yüzerek serinlemeye çalışıyor. Her yıl onlarca gencin Manavgat Irmağı’nda boğularak yaşamını yitirmesi nedeniyle, ırmağa girilen bölgelerde devriye gezen polis ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor. Zeynel Şenol Köprüsü yakınlarında çocukların ırmakta yüzdüğü ihbarı üzerine olay yerine gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğine bağlı polisler, ırmakta yüzen gençleri ırmaktan uzaklaştırdı.
Polisleri görünce ırmaktan kıyıya çıkan gençlere nasihatte bulunan ekipler, “Irmağa girmenin tehlikeli ve yasak olduğu tabelalarda görülüyor. Burada yüzerken başınıza bir şey gelirse aileniz çok üzülür. Lütfen ırmakta yüzmeyelim” diye konuştu.
Polis ağabeylerinin nasihatinin ardından ırmakta yüzen 3 çocuk, üzerlerini giyinip bir daha ırmakta yüzmeyeceklerini söyleyerek ırmaktan uzaklaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop