mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Gündem 19.08.2021 - 14:22, Güncelleme: 19.08.2021 - 14:27
 

Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Kastamonu'da yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti.Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Sel felaketinin yaşandığı bölgede yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti. Çevrede arama yapan jandarma ise Kur'an-ı Kerim'i bularak Bingül Teyze'nin yüzünü güldürdü. Bingül Teyze, Mehmetçik'in elleriyle temizlediği kıymetli hediyeyi gözyaşları içinde teslim aldı. Askerler yaşlı kadını, "Ağlama teyzem ağlama, bulduk" diyerek teselli etti. Jandarma Genel Komutanlığı da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda, "Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde, personelimiz tarafından bulunan ve eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kuran-ı Kerim Bingül Teyze'mize teslim edilmiştir. Allah razı olsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun" ifadeleri kullanıldı. KASTAMONU (İGFA) 
Kastamonu'da yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti.Mehmetçik, yaşlı kadının kıymetli hediyesini teslim etti.

Sel felaketinin yaşandığı bölgede yaşayan Bingül Teyze, sel sonucu evinden olurken eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kur'an-ı Kerim'i de kaybetti. Çevrede arama yapan jandarma ise Kur'an-ı Kerim'i bularak Bingül Teyze'nin yüzünü güldürdü.

Bingül Teyze, Mehmetçik'in elleriyle temizlediği kıymetli hediyeyi gözyaşları içinde teslim aldı. Askerler yaşlı kadını, "Ağlama teyzem ağlama, bulduk" diyerek teselli etti.

Jandarma Genel Komutanlığı da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda, "Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde, personelimiz tarafından bulunan ve eşinin hediyesi olan 35 yıllık Kuran-ı Kerim Bingül Teyze'mize teslim edilmiştir. Allah razı olsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun" ifadeleri kullanıldı. KASTAMONU (İGFA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop