mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Erdem Bugün Müteahhitleri Dinledi

Gündem 20.06.2023 - 16:55, Güncelleme: 20.06.2023 - 16:55
 

Başkan Erdem Bugün Müteahhitleri Dinledi

Göreve geldiği günden bu yana sektörel toplantılar düzenleyerek iş dünyasının görüş, talep ve önerilerini alan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem bugün de inşaat sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıya (MUTBİR) Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker ve ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural da katıldı.  İnşaat sektöründe yaşanan son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, yapı denetim, ikamet sorunu, mülk satışlarında yaşanan sorunlar, artan maliyetler, alt yapı sorunları, döviz alım belgesi zorunluluğu, taşeron müteahhit ilişkileri, yurt dışı pazarlarında imaj çalışmaları yapılması gibi konular masaya yatırıldı. Son yaşanan gelişmelerin ardından sektörün yaşadığı bazı sıkıntılar olduğuna dikkat çekilen toplantıda öncelikli sorunların tespiti ve ilgili makamlara iletilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.  İnşaat sektör temsilcilerinin çok büyük riskler alarak ülke ekonomisine ciddi katkılar yaptığına işaret eden ALTSO Başkanı Eray Erdem, “İnşaat sektör temsilcilerinin sorun, talep ve önerilerini aldık. Sesimizi daha yüksek biçimde duyurmak için neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Hazırlayacağımız raporu ilgili makamlara sunacağız” diye konuştu.  MUTBİR Başkanı Mustafa Küçüker de başkan Erdem ile göreve gelir gelmez Ankara’da en üst düzeyde temaslarda bulunduklarına dikkat çekerek, “Başkanımız Eray Erdem de sektörü tanıyan ve içinden gelen bir arkadaşımız. Beraber uyum içinde çalışıyoruz. Bugün de sektör temsilcilerinin görüşlerini aldık, sorunlarını dinledik. El birliği ile çözüm için mücadele vereceğiz “ diye konuştu.
Göreve geldiği günden bu yana sektörel toplantılar düzenleyerek iş dünyasının görüş, talep ve önerilerini alan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem bugün de inşaat sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıya (MUTBİR) Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker ve ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural da katıldı. 

İnşaat sektöründe yaşanan son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, yapı denetim, ikamet sorunu, mülk satışlarında yaşanan sorunlar, artan maliyetler, alt yapı sorunları, döviz alım belgesi zorunluluğu, taşeron müteahhit ilişkileri, yurt dışı pazarlarında imaj çalışmaları yapılması gibi konular masaya yatırıldı.

Son yaşanan gelişmelerin ardından sektörün yaşadığı bazı sıkıntılar olduğuna dikkat çekilen toplantıda öncelikli sorunların tespiti ve ilgili makamlara iletilmesi konusunda görüş birliğine varıldı. 

İnşaat sektör temsilcilerinin çok büyük riskler alarak ülke ekonomisine ciddi katkılar yaptığına işaret eden ALTSO Başkanı Eray Erdem, “İnşaat sektör temsilcilerinin sorun, talep ve önerilerini aldık. Sesimizi daha yüksek biçimde duyurmak için neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Hazırlayacağımız raporu ilgili makamlara sunacağız” diye konuştu. 

MUTBİR Başkanı Mustafa Küçüker de başkan Erdem ile göreve gelir gelmez Ankara’da en üst düzeyde temaslarda bulunduklarına dikkat çekerek, “Başkanımız Eray Erdem de sektörü tanıyan ve içinden gelen bir arkadaşımız. Beraber uyum içinde çalışıyoruz. Bugün de sektör temsilcilerinin görüşlerini aldık, sorunlarını dinledik. El birliği ile çözüm için mücadele vereceğiz “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop